сайт на TopSpeed

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
agent dust

сайт на TopSpeed

Мнение от agent dust » 20 Юли 2006 19:15

http://www.top.ds42.net/

тук е временния линк с правенето на сайта в момента smile.gif давайте мнения и критики. истинският линк ще бъде направен като тръгнат нещата и качим достатъчно инфо. скрипта на сайта е направен така, че сами да можем да си ъплоудваме инфо, видео и картинки - демек дурако френдли laugh.gif
status: за БАН

ugabuga
Обратна връзка:

Мнение от ugabuga » 20 Юли 2006 20:16

mi purvo spored men triabva da se smeniat snimkite na kategoriite tai che kato ia poglednesh da razbirash za kvo stava vapros. shtoto az osven za auditoto nito edna ne poznah uspeshno.
4efte powered tercel (201 whp @ 14psi)

El Camino

Мнение от El Camino » 21 Юли 2006 01:29

Топ спийд предполагам е вашия магазин, а това ще е сайта? Може ли да питам какъв софтуер ползвате?

Иначе цветовата гама според мен е уцелена и сайта има добра основа. Може би както Угабуга каза, трябва да се подбере съответващ фон за уредите (или няколко зависещи от цвета им), но като цяло мен ме кефи.

И дори си избрах нещо вече от него biggrin.gif

Ей тая играчка ще влезе много добре на мястото на единия обдухвател, пък шифт лайта от другата страна (да не ми заслепява оборотомера, за тва далеч от него).

Изображение

Аватар
K-A-N-U

Мнение от K-A-N-U » 21 Юли 2006 01:43

Oba4e li4i si 4e ste maniaci na Rice Tuning-a, dokato otvori stranicata i si izbra modifikaciq nomer edno sred rice tunerite po golqm oborotomer sys SHIFT LIGHT , WOW basi upgrade-a. Vyv krav4icata si vi e na vas toyota sektantite znam si va naizust az vas. :whistle: cool.gif cool.gif :whistle:

El Camino

Мнение от El Camino » 21 Юли 2006 01:55

K-A-N-U написа:Oba4e li4i si 4e ste maniaci na Rice Tuning-a, dokato otvori stranicata i si izbra modifikaciq nomer edno sred rice tunerite po golqm oborotomer sys SHIFT LIGHT , WOW basi upgrade-a. Vyv krav4icata si vi e na vas toyota sektantite znam si va naizust az vas. :whistle: cool.gif cool.gif :whistle:
^

KANU ti da ne iskash da se izfkash taktichno, che golfa ti ima seriino oborotimer?
Moje li da go snimash ako e taka?
Shtoto smqtam da stana milioner do sedmica - naish kolko basowe, sha spechelq s newqrwashti? :whistle:

El Camino

Мнение от El Camino » 21 Юли 2006 01:57

P.S. - da ne snimash samo chasownika na mqstoto na oborotomera det trqbwa da e, che sha go poznaem i sha ti sa smeem mnogo laugh.gif.

P.P.S. Basi, sq widqh, che e 5 inchow x 2.5 santi = 12,5 santimetra... kolko edna disketa 1,2 megabaitowa twa wacko.gif. Takowa malko da beshe...

Аватар
KORD

Мнение от KORD » 21 Юли 2006 07:47

K-A-N-U написа:Oba4e li4i si 4e ste maniaci na Rice Tuning-a, dokato otvori stranicata i si izbra modifikaciq nomer edno sred rice tunerite po golqm oborotomer sys SHIFT LIGHT , WOW basi upgrade-a. Vyv krav4icata si vi e na vas toyota sektantite znam si va naizust az vas. :whistle: cool.gif cool.gif :whistle:
Takmo kato vidqh pica i az shteh da pisha tva kume :))))) Ama pak mi 4etesh mislite . Trq lampi4ki i golemi gages da ima !!
Изображение
"Money Money Money Money jivota e pari Money Money Money Money i gotini jeni " Kondio 1998 :)

ugabuga
Обратна връзка:

Мнение от ugabuga » 21 Юли 2006 14:24

i az se chudeh kakav e toia obduhvatel deto e 5 incha ceh da mojesh da go nabutash vutre :-D

btw topkite za golf si idvat seriino s oborotomer bre.
4efte powered tercel (201 whp @ 14psi)

agent dust

Мнение от agent dust » 21 Юли 2006 21:28

сайта в момента се гласи само като дизайн, затова е пълен с глупости. Дизайнерите му са едни от най-добрите в БГ, в началото цветовата гама беше лоша, но сега е доста прилична. Колата в логото било някакъв Астън Мартин - аз го обърках с хонда S2000. Смятаме да го направим така, че направо от него да се пазарува - голямо снимане ще падне. Сега качваме само да видим как става номера. От днес имаме и огромна гама с автокозметика, някаква с английски баркодове, май е добра. Има цветни полир пасти, гелове, спрейове за чистене и лъскане и всякакви тарикатски неща за които хората да си дават парите. Има някакви препарати с нанотехнология - и скъпи при това, едно шише е към 60лв wacko.gif даже такъв за пръскане на гумите има с нано технология - такива неща изобщо не бях виждал и тепърва ще ги разучаваме за да можем да ги предлагаме -дано не са някакви боклуци

5" водомер малко трудно се монтира в тойотата laugh.gif много е полегато стъклото, а в таблото няма място. На мястото на десния обдухвател обаче може да се сложи от малките 2", а лампата да е другаде.

Кану, такъв оборотомер се слага не само заради лампата - той е много по-точен и с по-малък лаг от стандартните. Когато пипнеш двигателя си и почне да се развърта по-бързо, стандартния оборотомер изостава - показва примерно 6000, а ти вече си на 7000, затова се сменя с такъв - много по-бърза му е стрелката и винаги е с по-малка грешка smile.gif
status: за БАН

Аватар
punkara

Мнение от punkara » 21 Юли 2006 23:11

maggkrabar написа: Кану, такъв оборотомер се слага не само заради лампата - той е много по-точен и с по-малък лаг от стандартните. Когато пипнеш двигателя си и почне да се развърта по-бързо, стандартния оборотомер изостава - показва примерно 6000, а ти вече си на 7000, затова се сменя с такъв - много по-бърза му е стрелката и винаги е с по-малка грешка smile.gif
abe kakvo obyasnyavash na fushagite, pri tyah 7000rpm = blokiral dvigatel!
te zatova si imat chasovnik sus strelki na mestoto na oborotmera laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Аватар
K-A-N-U

Мнение от K-A-N-U » 22 Юли 2006 18:35

maggkrabar neznam za kakva kola si e haresal El Camino toq VODOMER, no sam siguren 4e toi nqma da benefitva ot tova kolko byrzo i to4no oborotomera mu 6te otbroqva RPM's, a si go e haresal samo za ki4. Ili mojebi za6toto negovata kola nqma oborotomer i toi iska da i sloji, no vmesto da si izbere ne6to po normalno i kompaktno za6to ne da e kolkoto se moje po golqm(5 inchow x 2.5 santi = 12,5 santimetra) i zadaljitelno sys SHIFT LIGHT, 4e tq razbira6 li gi vdiga tolkova byrzo 4e toi ne moje da vidi kolko byrzo udrq redline laugh.gif ta mersi za infoto otnosno VODOMERA, no za sega i nie sme v 4as s tehnikata, ako izostavam nqkade ne me e sram da pitam.....nali znae6 s pitane i do Carigrad se stiga

Аватар
punkara

Мнение от punkara » 22 Юли 2006 18:45

K-A-N-U написа:maggkrabar neznam za kakva kola si e haresal El Camino toq VODOMER, no sam siguren 4e toi nqma da benefitva ot tova kolko byrzo i to4no oborotomera mu 6te otbroqva RPM's, a si go e haresal samo za ki4. Ili mojebi za6toto negovata kola nqma oborotomer i toi iska da i sloji, no vmesto da si izbere ne6to po normalno i kompaktno za6to ne da e kolkoto se moje po golqm(5 inchow x 2.5 santi = 12,5 santimetra) i zadaljitelno sys SHIFT LIGHT, 4e tq razbira6 li gi vdiga tolkova byrzo 4e toi ne moje da vidi kolko byrzo udrq redline laugh.gif ta mersi za infoto otnosno VODOMERA, no za sega i nie sme v 4as s tehnikata, ako izostavam nqkade ne me e sram da pitam.....nali znae6 s pitane i do Carigrad se stiga
udivitelno e da gledash kritikite na nezapoznat s materiala chovek ! rolleyes.gif

El Camino

Мнение от El Camino » 22 Юли 2006 18:56

K-A-N-U написа:a si go e haresal samo za ki4. Ili mojebi za6toto negovata kola nqma oborotomer i toi iska da i sloji
Ел Камино най - обича некой да му дава наклон на оная работа wacko.gif. Не ми се почва една много дебела тема, но в Германия - страната майка на Голф има една книга "Generation Golf".

Съмнявам някой водач на това ППС да я е прочел, но тя би му дала поне отговора на въпроса, защо другите гледат толкова с отвращение на идеята Голф - кола, концепт, начин на мислене и светоглед.
Бтв. книгата е бестселър от много години насам.

П.П. Quarz Zeiss познато ли ви е? Часовник марка VW s големина 2.5 инча на мястото дето търся оборотомера wacko.gif .

Аватар
Japanese_fever
Автомобил: 2014 Toyota Zelas
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от Japanese_fever » 22 Юли 2006 21:46

El Camino написа: Съмнявам някой водач на това ППС
laugh.gif laugh.gif laugh.gif
2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed

България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!

b_d

Мнение от b_d » 23 Юли 2006 09:29

El Camino написа:
K-A-N-U написа:a si go e haresal samo za ki4. Ili mojebi za6toto negovata kola nqma oborotomer i toi iska da i sloji
Ел Камино най - обича некой да му дава наклон на оная работа wacko.gif. Не ми се почва една много дебела тема, но в Германия - страната майка на Голф има една книга "Generation Golf".

Съмнявам някой водач на това ППС да я е прочел, но тя би му дала поне отговора на въпроса, защо другите гледат толкова с отвращение на идеята Голф - кола, концепт, начин на мислене и светоглед.
Бтв. книгата е бестселър от много години насам.

П.П. Quarz Zeiss познато ли ви е? Часовник марка VW s големина 2.5 инча на мястото дето търся оборотомера wacko.gif .
El Camino gi zakopa nazistite!!!

Публикувай отговор