тук е временния линк с правенето на сайта в момента

Мнение от agent dust » 20 Юли 2006 19:15
agent dust
ugabuga
Мнение от El Camino » 21 Юли 2006 01:29
El Camino
K-A-N-U
Мнение от El Camino » 21 Юли 2006 01:55
^K-A-N-U написа:Oba4e li4i si 4e ste maniaci na Rice Tuning-a, dokato otvori stranicata i si izbra modifikaciq nomer edno sred rice tunerite po golqm oborotomer sys SHIFT LIGHT , WOW basi upgrade-a. Vyv krav4icata si vi e na vas toyota sektantite znam si va naizust az vas.![]()
![]()
![]()
El Camino
Мнение от El Camino » 21 Юли 2006 01:57
El Camino
Мнение от KORD » 21 Юли 2006 07:47
Takmo kato vidqh pica i az shteh da pisha tva kumeK-A-N-U написа:Oba4e li4i si 4e ste maniaci na Rice Tuning-a, dokato otvori stranicata i si izbra modifikaciq nomer edno sred rice tunerite po golqm oborotomer sys SHIFT LIGHT , WOW basi upgrade-a. Vyv krav4icata si vi e na vas toyota sektantite znam si va naizust az vas.![]()
![]()
![]()
KORD
ugabuga
Мнение от agent dust » 21 Юли 2006 21:28
agent dust
Мнение от punkara » 21 Юли 2006 23:11
abe kakvo obyasnyavash na fushagite, pri tyah 7000rpm = blokiral dvigatel!maggkrabar написа: Кану, такъв оборотомер се слага не само заради лампата - той е много по-точен и с по-малък лаг от стандартните. Когато пипнеш двигателя си и почне да се развърта по-бързо, стандартния оборотомер изостава - показва примерно 6000, а ти вече си на 7000, затова се сменя с такъв - много по-бърза му е стрелката и винаги е с по-малка грешка
punkara
Мнение от K-A-N-U » 22 Юли 2006 18:35
K-A-N-U
Мнение от punkara » 22 Юли 2006 18:45
udivitelno e da gledash kritikite na nezapoznat s materiala chovek !K-A-N-U написа:maggkrabar neznam za kakva kola si e haresal El Camino toq VODOMER, no sam siguren 4e toi nqma da benefitva ot tova kolko byrzo i to4no oborotomera mu 6te otbroqva RPM's, a si go e haresal samo za ki4. Ili mojebi za6toto negovata kola nqma oborotomer i toi iska da i sloji, no vmesto da si izbere ne6to po normalno i kompaktno za6to ne da e kolkoto se moje po golqm(5 inchow x 2.5 santi = 12,5 santimetra) i zadaljitelno sys SHIFT LIGHT, 4e tq razbira6 li gi vdiga tolkova byrzo 4e toi ne moje da vidi kolko byrzo udrq redline laugh.gif ta mersi za infoto otnosno VODOMERA, no za sega i nie sme v 4as s tehnikata, ako izostavam nqkade ne me e sram da pitam.....nali znae6 s pitane i do Carigrad se stiga
punkara
Мнение от El Camino » 22 Юли 2006 18:56
Ел Камино най - обича некой да му дава наклон на оная работаK-A-N-U написа:a si go e haresal samo za ki4. Ili mojebi za6toto negovata kola nqma oborotomer i toi iska da i sloji
El Camino
Мнение от Japanese_fever » 22 Юли 2006 21:46
laugh.gif laugh.gif laugh.gifEl Camino написа: Съмнявам някой водач на това ППС
Japanese_fever
Мнение от b_d » 23 Юли 2006 09:29
El Camino gi zakopa nazistite!!!El Camino написа:Ел Камино най - обича некой да му дава наклон на оная работаK-A-N-U написа:a si go e haresal samo za ki4. Ili mojebi za6toto negovata kola nqma oborotomer i toi iska da i sloji. Не ми се почва една много дебела тема, но в Германия - страната майка на Голф има една книга "Generation Golf".
Съмнявам някой водач на това ППС да я е прочел, но тя би му дала поне отговора на въпроса, защо другите гледат толкова с отвращение на идеята Голф - кола, концепт, начин на мислене и светоглед.
Бтв. книгата е бестселър от много години насам.
П.П. Quarz Zeiss познато ли ви е? Часовник марка VW s големина 2.5 инча на мястото дето търся оборотомера.
b_d
Потребители разглеждащи този форум: Google [Bot] и 3 госта