Преди около година и половина колата съм я взел от човек, които от време на време ходи да поработва в германия при негови познати в една автокъща. Та да не е капо се пребира с по една кола покарва я известо време, продава я, и след това си кара друга и така.
Значи още като я взех ,отгоре на кутията с някакъв зеленикав маркер е написано 192. Чувал съм, че германците ако има някакви проблемни и сменяни детайли по колата така ги бележат с маркер.
А моят човек казва, че абсолютно нищо не е бутал по колата като я е донесъл, само я е бил обслужил. За там неможе да каже нищо, само че колата е карана от жена.
Та въпроса ми е дали е възможно тази кутия да е от друга карина да речем с купе АТ192, и да е била подменена някога?
Моето купе е АТ191L, а кутията пише на табелката на колата че трябва да е C57.
Къде бих могъл по самата кутия да прочета кодела и??
Възможно ли е да ми е сменяна скоростната кутия?
- max-2
- Благодарил/а: 42 пъти
- Получена благодарност: 111 пъти
Колега, сега отидох да погледна на моята Карина, пише 199 със светлозелен дебел маркер, като девятките са много странни-прави надолу, без ченгелчета, а единицата само черта. Ако искаш да ти направя една снимка. Колата ми е японска и е седан, внесена е от Австрия преди 10 години. По това, че почерка е доста ошлайфан и екзотичен, предполагам, че е писано на свалена скоростна кутия, надявам се на стенда в завода 

Carina E 4AFE LB 1992
абре хора това го има на всички тойоти ако се позагледате на почти всички работи има код или цвят а на всяко едно болче пише спецификациите му на колко се стяга
колко е здраво итн само че разчитането става само в сервизните книги даже на първо ниво на убочение се учат тези работи тези кодове и цветове са нещо от сорта проверил сглоби произвел кода на работника
колко е здраво итн само че разчитането става само в сервизните книги даже на първо ниво на убочение се учат тези работи тези кодове и цветове са нещо от сорта проверил сглоби произвел кода на работника
живей на скорост живота е кратък https://www.facebook.com/AnkarRuse?ref=hl