ALTEZZA v BG
ALTEZZA v BG
ta iavno i az shte namina kam BG tova liato, makar i za dosta kratko. v nachaloto na Avgust za 10-tina dena, ili ako triabva da sam tochen mejdu 6->16-ti. prestoia shte e prekaleno malak za da si pravia kakvito i da e planove, no ideiata mi e da izkaram vazmojno nai-mnogo vreme na plajnata ivica, no da vidim. v Sofeto sigurno sashto shte se merna za niakoi drug den, ta se nadiavam da se zasechem niakade, ili pone s niakoi ot vas. vie veche podarjate vraska s Lorda, az pak podarjam vraska s nego, ta shte go izmislim.
Punkara shte si badesh li v BG po tova vreme?
El Camino, az ne si spomniam kade tochno v Germania beshe, no neshto mi se varti iz glavata Munhen. ako si tam, moia polet na otivane(na 6-ti) e prez Munhen i imam dosta dalag prestoi(kat pristigne bileta shte znam sas sigurnost, che oshte go niamam). ako si v okoliata i imash vreme, svirkai.
Lorde, abe vzemi izprati edin SMS s tela ti v BG, ili pak chakash da se stopli malko vremeto.
btw, za sega mislia da ne vzimam ALTEZZA-ta, no ako sluchaino v krainia moment se okaje che moga da ia kacha na samoleta za bez pari, i neia shte vzema...
Punkara shte si badesh li v BG po tova vreme?
El Camino, az ne si spomniam kade tochno v Germania beshe, no neshto mi se varti iz glavata Munhen. ako si tam, moia polet na otivane(na 6-ti) e prez Munhen i imam dosta dalag prestoi(kat pristigne bileta shte znam sas sigurnost, che oshte go niamam). ako si v okoliata i imash vreme, svirkai.
Lorde, abe vzemi izprati edin SMS s tela ti v BG, ili pak chakash da se stopli malko vremeto.
btw, za sega mislia da ne vzimam ALTEZZA-ta, no ako sluchaino v krainia moment se okaje che moga da ia kacha na samoleta za bez pari, i neia shte vzema...
->
Eto oshte edna hubawa nowina!
Altezza, ako mojesh da wzemesh kolata na samoleta, sha moje li i men da me kachish ot München w neq be? Obeshtawam mnogo da te razwejdam tuka sys Carinata biggrin.gif
.
Sq seriozno - 6ti e nedelq i wypreki, che mai imah neshto za toq weekend, shte se widim i nqma da skuchaesh w München. Telefona mi shti go pratq na lichni.
Aide priqtno izkarwane w BG!
P.S. Ne znam shto wsichki po twa wreme hodite na more w BG? Ubiistweno toplo mi e na men. Sezonite se izmestiha i sega nai - hubawoto wreme e nachaloto na septemwri. Oswen towa nqma tolkowa hora (ops, ciganiqta) i kamikadzeta. Edin Burgazliq (taksidjiq) mi razprawqshe, kak morskite hodeli sept. na more - wodata bila topla i wremeto ne bilo dyjdowno.
Altezza, ako mojesh da wzemesh kolata na samoleta, sha moje li i men da me kachish ot München w neq be? Obeshtawam mnogo da te razwejdam tuka sys Carinata biggrin.gif

Sq seriozno - 6ti e nedelq i wypreki, che mai imah neshto za toq weekend, shte se widim i nqma da skuchaesh w München. Telefona mi shti go pratq na lichni.
Aide priqtno izkarwane w BG!

P.S. Ne znam shto wsichki po twa wreme hodite na more w BG? Ubiistweno toplo mi e na men. Sezonite se izmestiha i sega nai - hubawoto wreme e nachaloto na septemwri. Oswen towa nqma tolkowa hora (ops, ciganiqta) i kamikadzeta. Edin Burgazliq (taksidjiq) mi razprawqshe, kak morskite hodeli sept. na more - wodata bila topla i wremeto ne bilo dyjdowno.
-
- Обратна връзка:
niama da budesh razocharovan ot plajnata ivica
moga da ti preporacham hotel slavyanski v slanchev briag (na severnia krai na grada e).
tam dvoina staia (za 3-ma) struvashe 55lv na vecher a edinichna (goliamo leglo za teb i gadje) struvashe 45lv na vecher. Tova vkluchva i zakuska osven tova si imat goliam basein otpred i e na plaja prakticheski. shte vidish kato pusna snimki.
Ne znam ama na men mi se vidia eftinjos i mi haresa.
moga da ti preporacham hotel slavyanski v slanchev briag (na severnia krai na grada e).
tam dvoina staia (za 3-ma) struvashe 55lv na vecher a edinichna (goliamo leglo za teb i gadje) struvashe 45lv na vecher. Tova vkluchva i zakuska osven tova si imat goliam basein otpred i e na plaja prakticheski. shte vidish kato pusna snimki.
Ne znam ama na men mi se vidia eftinjos i mi haresa.
4efte powered tercel (201 whp @ 14psi)
super, znachi sthe se zasechem i s teb. az oshte ne znam kak tochno sa mi poletite i kolko vreme shte sam tam, chakam da mi izpratiat informaciata, no do kolkoto si spomniam shte sam v Munhen za baia vreme, mislia che celia den daje. dano ne barkam neshto. kat polucha infoto shte ti go pratia na lichni. btw, imash li predstava dali za Amerikanci iziskvat vizi za Germania, che da ne se okaje che ne me puskat izvan letishteto.El Camino написа: Sq seriozno - 6ti e nedelq i wypreki, che mai imah neshto za toq weekend, shte se widim i nqma da skuchaesh w München. Telefona mi shti go pratq na lichni.
Aide priqtno izkarwane w BG!![]()
->
Shte wzema da snimam bagajnika na carinata nekoi den biggrin.gif - dwa chifta roleri, badminton 4 hilki s mreja, basketbolna topka, lodka naduwaema do 240 kila, gril, wyglishta i kwo li oshte ne. Ta twa, che gi nosq, ne promenq fakta, che nai - chesto polzwam grila. Basket sym igral posledno predi 10g w nemskata
.

Maznev i ostanalite ot toq wipuska bqha mnogo silni, shtoto treniraha wyw Hebur, dokato bqha w nemskata. Az ne trenirah tam s tqh de. Uchastwah samo na nacionalnoto mejduuchilishtno ot nemskata 96ta mislq beshe, ama ne se imam za basketbolist.V35GTR написа:aha... za nacionalnia li e igral? a El Camino ti kade si igral?
Maznev posle igra wyw Cherno more i wyw Akademik, sq e nekade pri was u Amerikata.
Pyk si pomislih, che go poznawash, shtoto si wisochyk, pyk i Altezov go znae ...