Внесена от Италия, на 110000км, според сервизната книжка е карана от жена 52-ри набор!
Ходих в Specta Auto(Тoyota) Бургас, като им казах да я прегледат основно, тъй като ми е нова... Кусурите, които и намериха са си бая пари, според мен, ако съдя по 36-те лв за тоя оглед, след 25% отстъпка, понеже съм посетил оторизиран сервиз, та по темата:
1. Водна помпа ( капела, според тях и се притесняват да не текне). Само да вметна, че на Фиат Брава, редовно си доливам антифриз, незнам дали е същия проблем.
2. Дисковете на спирачките са износени на 70%, демек имат 30% живот?? На прегледа в КАТ, спирачките си бяха пушка.
3. Задните амортисьори са изпуснали, а предните тропат?
4. Ремъка също бил за смяна?
5. Корозията отдолу била доста. Незнам в Италия да заливат улиците със сол и луга!
Та, да попитам, нормално ли е да ги има тия проблеми или просто в Тойота искат да ми направят Яриса чисто нов и затова ровят и за най-малката ръждичка.
Иначе аз не чувам никакво тракане, скърцане и какъвто и да е излишен шум. Според мен, колата си е наред, като единственото което трябва да правя е да и следя течностите.
Вие сте