v plovdiv sam aide da se gledame
-
- Обратна връзка:
v plovdiv sam aide da se gledame
alo ima li niakvi maniaci ot pld. tia dni shte sam tuka. aide da se sabereme da napravim edin karting ili neshto takova. tuka imalo niakav iak karting mi razpraviat (ne sam go otkril; oshte kade e)
aide pishete. Az i shte obikaliam staranata taka che i kam moreto shte ida i kam sofia makar che ne shta mnogo tam da hodia. V sofia ba si mrasotiata bratche. Napravo mi se iskashe da se varna. Kato pristignah v pld vse edno v raia vleznah
aide pishete. Az i shte obikaliam staranata taka che i kam moreto shte ida i kam sofia makar che ne shta mnogo tam da hodia. V sofia ba si mrasotiata bratche. Napravo mi se iskashe da se varna. Kato pristignah v pld vse edno v raia vleznah
4efte powered tercel (201 whp @ 14psi)
- Xeku
- Получена благодарност: 1 път
ugabuga, въпреки критичните думи към уникално чистата ни столица, все пак се надявам да минеш по-задълго от тук и да се видим! Имаме и сметки за уреждане!!!
Иначе, вероятно довечера ще взема "стоката" от jamie, мога и на него да я платя, ще го питам какво сте се разбрали. Приятен престой в България! 

Re: v plovdiv sam aide da se gledame
ti da malchish, che posle da ne ti se stori USA tiasnougabuga написа:i kam sofia makar che ne shta mnogo tam da hodia. V sofia ba si mrasotiata bratche. Napravo mi se iskashe da se varna. Kato pristignah v pld vse edno v raia vleznah

->
-
Re: v plovdiv sam aide da se gledame
Prav si daje iamahe edno vreme edni kade mi vikaha sofia super gadno basi seloto i tn... i az gi pitam e hubavo kolko pati ste hodili v SF i te mi vikat mi nesme biggrin.gif laugh.gif biggrin.gif laugh.gif biggrin.gif Hodi obesnqvai na hora kadeto sa bili samo na letishteto za SF ... po velik grad v bg nqma ( namoreto e po qko nqkoi pat no samo lqtno vreme )ALTEZZA написа:ti da malchish, che posle da ne ti se stori USA tiasnougabuga написа:i kam sofia makar che ne shta mnogo tam da hodia. V sofia ba si mrasotiata bratche. Napravo mi se iskashe da se varna. Kato pristignah v pld vse edno v raia vleznah![]()
![]()
![]()
(btw, veche sam se naslushal na podobni komentari kolkoto si shtesh, tuk Mainite sa na kilogram, no podobni komentari se poluchavat samo ot hora det nikoga ne sa jiviali v Sofeto
![]()
)

"Money Money Money Money jivota e pari Money Money Money Money i gotini jeni " Kondio 1998

-
- Обратна връзка:
taka znachi, sled kato iztrezniah i hodih pak na kartinga m/u drugoto vikam da uredim 1-2 sreshti ...
znachi za mainite - telefona mi e: 0895-126-947
ako iskate mojem da se vidim taia vecher ili chetvartak vecher po tumno che chetvartak shte hodim do Veliko tarnovo. Moje i petak
a inache kam sabota da vzemem da napravim neshto s kolegite ot sofia. Az i bez tva triabva da se vidia sas Hekito i da se opitam da zavleka bat Jamie na more sas mene (smiatam da tragna v nedelia).
Aide pishete tuka da organizirame neshto ili zvankaite.
znachi za mainite - telefona mi e: 0895-126-947
ako iskate mojem da se vidim taia vecher ili chetvartak vecher po tumno che chetvartak shte hodim do Veliko tarnovo. Moje i petak
a inache kam sabota da vzemem da napravim neshto s kolegite ot sofia. Az i bez tva triabva da se vidia sas Hekito i da se opitam da zavleka bat Jamie na more sas mene (smiatam da tragna v nedelia).
Aide pishete tuka da organizirame neshto ili zvankaite.
-
- Обратна връзка:
a otnosno sofiata ne iskam da zasiagam nikoi. Vseki si haresva grada, no az lichno, moje da ima vsichko tam i sigurno ima priatni raioni no mojete da me ubedite che sofia e po-krasiv grad ot Pld.
i da, hodil sam v sofia mnogo puti. Ne sam jivial tam.
i da, hodil sam v sofia mnogo puti. Ne sam jivial tam.
Последно промяна от ugabuga на 05 Юли 2006 18:58, променено общо 1 път.