проблем със тойота корола е11
-
проблем със тойота корола е11
zdraveite!imam toyota corola e11 2001g.sveti mi jaltata lampa CHEK.kolata trudno mi pali .kato kazvam trudno -ot vtoria pat ,prekasva dokato zagree i triabva da podavam gas za da ne zagasne.zakarah ia v serviz na toyota i mi kazaha 4e dat4ika na razpredelitelnia val e za smiana.smeniha go no lampata pak si sveti i problema pak si e na lice.zakarah ia pak tam ,no tozi pat mi kazaha 4e BOBINITE NA SVE6TITE sa bili s4upeni
.vav dva drugi serviza mi kazaha 4e e bil za smiana drugia dat4ik na razpredelitelnia val a ne tozi koito sa smenili.i sega ve4e ne znam kakvo da pravia.molia pomognete ako mojete.

При мен присветва същата лампа, но без надписа CHECK отдолу. Светва за минута най-много и после гасне, като това става по време на движение. В сервизната книжка пише, че ако лампата свети е налице проблем с електрониката по двигателя. Колата е Корола 98-ма, Е11. Взех я онзи ден. Май ще трябва да ходи на майстор... :S
-
Re: проблем със тойота корола е11
gogi.sabev написа:zdraveite!imam toyota corola e11 2001g.sveti mi jaltata lampa CHEK.kolata trudno mi pali .kato kazvam trudno -ot vtoria pat ,prekasva dokato zagree i triabva da podavam gas za da ne zagasne.zakarah ia v serviz na toyota i mi kazaha 4e dat4ika na razpredelitelnia val e za smiana.smeniha go no lampata pak si sveti i problema pak si e na lice.zakarah ia pak tam ,no tozi pat mi kazaha 4e BOBINITE NA SVE6TITE sa bili s4upeni.vav dva drugi serviza mi kazaha 4e e bil za smiana drugia dat4ik na razpredelitelnia val a ne tozi koito sa smenili.i sega ve4e ne znam kakvo da pravia.molia pomognete ako mojete.