Зимна униформа - КАТ
Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Зимна униформа - КАТ
Мнение от ra4mo » 31 Яну 2011 10:46
Здравейте ... понеже вече си стана зима и катаджиите все още са на пътя, искам да попитам дали някой знае каква е зимната униформа на катаджиите ... и различава ли се с нещо от тази на пешаците, освен по жилетката ... защото са почнали да носят едни вълнени черни шапки, на които пише POLICE ... е легитимни ли са въобще ... и легитимно ли е спиране ако катаджията носи такава шапка ...
От техния форум разбрах че "вече е разрешено носенето на черна вълнена шапка със заповед на министър Ц.Ц № IZ-1123-28.05.2010г."
Но все пак ?
От техния форум разбрах че "вече е разрешено носенето на черна вълнена шапка със заповед на министър Ц.Ц № IZ-1123-28.05.2010г."
Но все пак ?
Rav4
ra4mo
KiLLeR
mitoko
KiLLeR
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 16 пъти
Мнение от Kiki » 31 Яну 2011 13:29
Аве ти гледай да му спреш, като ти вдигне ръка, че после ще има изненада!KiLLeR написа:Даа ако чака на авто стоп biggrin.gif laugh.gifmitoko написа:само да ви напомня, че полицай може да ви спре и с ръка само, без стоп палка

За разлика от главата, коремът казва кога е празен!
Kiki
mitoko
- Ael
- Получена благодарност: 4 пъти
- Обратна връзка:
Мнение от Ael » 31 Яну 2011 14:46
В Пловдив специално (не знам дали в София е така) има 2-3 "небрандирани" патрулки - чисто бели Астри без лепенки по тях или буркани. И тези точно обикновено седят по тротоарите или карат из града с 50 и с камера те снимат за превишена скорост.
Вътре полицаите са си доста униформени и пишат солени актове,правят цветни рейсърски снимки и спират наред. Та въпроса ми е ако не спра на такава патрулка под претекст че си мисля че са фалшиви полицаи (всеки може да вземе палка и бяла астра) дали ще си имам сериозни проблеми после ?
Вътре полицаите са си доста униформени и пишат солени актове,правят цветни рейсърски снимки и спират наред. Та въпроса ми е ако не спра на такава патрулка под претекст че си мисля че са фалшиви полицаи (всеки може да вземе палка и бяла астра) дали ще си имам сериозни проблеми после ?

Ael
- jim_beam
- Автомобил: Honda HR-V RU
- Благодарил/а: 11 пъти
- Получена благодарност: 6 пъти
- Обратна връзка:
Мнение от jim_beam » 31 Яну 2011 15:31
Ael написа:... е ако не спра на такава патрулка под претекст че си мисля че са фалшиви полицаи (всеки може да вземе палка и бяла астра) дали ще си имам сериозни проблеми после ?
най-много да има приятелско потупване по рамото,крокодилите нали ги одраха вече,кво се плашиш!! biggrin.gif
jim_beam
Ael
jim_beam
- KiLLeR
- Получена благодарност: 1 път
Мнение от KiLLeR » 01 Фев 2011 00:04
Това мисля че дава отговор на всички въпросиЧл. 170.
.....
(3) При спиране на пътно превозно средство за проверка или за оказване на съдействие служителят от органите за контрол подава своевременно ясен сигнал със стоп-палка. През нощта сигналът за спиране може да бъде подаден и с описваща полукръг червена светлина. Униформен полицай може да спира пътните превозни средства и чрез подаване на сигнал само с ръка. Сигнал за спиране може да бъде подаден и от движещ се полицейски автомобил или мотоциклет.

Виноват!

KiLLeR
mitoko
KiLLeR
mitoko
Иди на
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru