Carina от чужбина!!!
Carina от чужбина!!!
Здравейте! Решил съм колата да е Карина Е и сега ми предлагат да ми докарат такава от Холандия!!! Нещо съм скептичен ама не знам. Въпроса ми е как стои въпроса със мито/ддс на японките, аз имам инвалид. Другото което е какво да гледам при покупката, какво е състоянието на колите в Холандия и кой двигател е за предпочитане? Благодаря
- Xeku
- Получена благодарност: 1 път
Холандия е голям пазар за коли втора ръка, твърди се, че колите от там са по-добри от "италиянските" и по-зле от "немските", или"швейцарските". Нелепо е да се правят подобни генерални изводи, всяка кола си е индивидуална и от предишния й собственик зависи състоянието на автомобила. Има и легенди, че колите от Холандия били по-ръждясали, заради влажния климат и т.н. Добре, че Карината няма проблем с това! Успех и КЪСМЕТ при покупката! 

Има мотор на Карина под 100 к.с. ! Така наречения Lean Burn e 1.6 и конете, ако не се лъжа бяха 99, или нещо подобно, но във всеки случай са под 100 !jury написа:Ами най-малкият бензинов двигател на Карината - 1.6 е 106к.с., т.е. няма как да я вкараш на инвалид. Ограничението е до 100к.с.
Ако автомобила който искаш да внесеш е японска сглобка работата става дебела - между 3000 и 3500лв. мито и ДДС.
Все пак ти желая успех
[/quote]
Има мотор на Карина под 100 к.с. ! Така наречения Lean Burn e 1.6 и конете, ако не се лъжа бяха 99, или нещо подобно, но във всеки случай са под 100 ![/quote]
Да, прав си има един мотор 1.6 Lean-burn на 99к.с., работещ на обеднена горивна смес. Предвид "хубавите" горива в България обаче той не е за препоръчване
Има мотор на Карина под 100 к.с. ! Така наречения Lean Burn e 1.6 и конете, ако не се лъжа бяха 99, или нещо подобно, но във всеки случай са под 100 ![/quote]

Re: Carina от чужбина!!!
Последно, Карина или Сивикkatlak написа:Решил съм колата да е Карина Е

http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=6500
- sluchaen_fen
- Обратна връзка:
Тойота Карина е по-практична кола, сравнена с Хонда Сивик.
Тойота е много по-безотказна кола, отколкото Хонда.
Авточастите на Тойота са по-евтини от тези на Хонда. За Тойота има много по-голяма складова наличност на авточасти, отколкото за Хонда.
За миналата година ТМ-ауто са продали 2840 нови Тойоти, докато Бултрако са продали 308 нови Хонди. Би трябвало да има доста сериозна причина за съотношение 9:1 в полза на Тойота. Статистиката е от Съюза на вносителите на автомобили в България За 2004 год. това съотношение е 14:1 в полза на Тойота. За тази година това съотношение е 14:1 в полза на Тойота.
Хондата е осезаемо по-шумна от Тойотата.
Хондата има по-актуален дизайн от Тойотата. Въпреки това продажбите в България на нови коли са изцяло в полза на консервативния дизайн на безотказната Тойота.
Обикновено Сивика е младежка кола, докато Карината е семейна кола. Почти всеки Сивик е блъскан или по-сериозно охлузван поне веднъж на всеки 4-5 години.
Не бих се колебал между Хонда и Тойота. Предпочитам да имам Тойота. Харесвам Хонда, но предпочитам да имам Тойота.
Обмитяването може да се изчисли в меню "Полезни" от www.mobile.bg
Сертификат EUR1 имат коли, сглобени в Европейския съюз. Това се познава по първата буква от номера на рамата: S=Англия и J=Япония
Тойота е много по-безотказна кола, отколкото Хонда.
Авточастите на Тойота са по-евтини от тези на Хонда. За Тойота има много по-голяма складова наличност на авточасти, отколкото за Хонда.
За миналата година ТМ-ауто са продали 2840 нови Тойоти, докато Бултрако са продали 308 нови Хонди. Би трябвало да има доста сериозна причина за съотношение 9:1 в полза на Тойота. Статистиката е от Съюза на вносителите на автомобили в България За 2004 год. това съотношение е 14:1 в полза на Тойота. За тази година това съотношение е 14:1 в полза на Тойота.
Хондата е осезаемо по-шумна от Тойотата.
Хондата има по-актуален дизайн от Тойотата. Въпреки това продажбите в България на нови коли са изцяло в полза на консервативния дизайн на безотказната Тойота.
Обикновено Сивика е младежка кола, докато Карината е семейна кола. Почти всеки Сивик е блъскан или по-сериозно охлузван поне веднъж на всеки 4-5 години.
Не бих се колебал между Хонда и Тойота. Предпочитам да имам Тойота. Харесвам Хонда, но предпочитам да имам Тойота.
Обмитяването може да се изчисли в меню "Полезни" от www.mobile.bg
Сертификат EUR1 имат коли, сглобени в Европейския съюз. Това се познава по първата буква от номера на рамата: S=Англия и J=Япония
- sluchaen_fen
- Обратна връзка:
Хич дори не се засягам, просто ми е чудно като чета biggrin.gifpunkara написа:abe jamie, ti nali si prodade tvoyata honda, kakvo se zasjagash sega chak puk tolkova?!jamie написа:Абе дърво, ти Хонда освен на картинка виждал ли си ???biggrin.gif
Все пак някой за да предпочита едната пред другата- би следвало да е опитвал и двете. Има черти в Хонда които ми харесват повече, има други които ме привличат пък в Тойота. А и продадох реално 3 Хонди една след друга.
ПП: Което не ми пречи да имам и Нисан, че и Фиат (последния ша го разкарам в най-скоро време)