дълго се чудих каква кола да си купя..изчетох всички форуми в нета biggrin.gif разпитах всичките ми познати и накрая сведох избора до Тойота Авенсис (1998-2000), Нисан Примера/Алмера , Мерцедес С220 ,Митсубиши Галант (2000 година) . Всички номинирани са с дизелови двигатели. Ще Ви бъда безкрайно благодарен ако ми помогнете със съвети базирани на Вашия личен опит от гореспоменатите марки, но като цяло май - изборът ми ще е Авенсис ,но все пак нищо не се знае.
Прочетох тук във форума , че и други са се чудили като мен какво да си вземат ...тъй , че не съм сам biggrin.gif
Имам 2ма мои познати , които имат такива Авенсиси и двамата ми спомеха , че излизали някви проблеми по задното окачване ..някакви биалетки ли (минетки ли.. laugh.gif ) не знам ..не му разбирам..но излизали доста скъпо верно ли е? На 1ния му се беше прецакала хидравличната помпа и му казали , че това било типично за този модел?Верно ли е това?
Ще Ви бъда безкрайно благодарен ако ми споделите за всички възможни проблеми . които са типични за този модел и горе-долу колко излиза като цена отстраняването им.
Дизеловите модели само TD ли са или са и TDI? Че по обявите гледам , че различно ги пишат.Колко конски сили са тези двигатели?
Благодаря предварително на всички , които ще ми помогнат със съветите си.Надявам се скоро да си имам Avensis

Има ли смисъл да вземам бензиновия вариант???
P.S. После ще питам и други работи