Та като сменях биелетката малко след като купих Тойотата мастора ми вика :
- Супер кола е. Само да не и миеш двигателя.
Аз още тогава си помислих, че секи си има некви проблеми и си е патил от по нещо и почти не му повярвах, още повече, че в автокъщата я бяха спукали от миене горката колица. Добре, че се сетих да погледна отзад между калниците и купето и да източа оттам водата, че още да ми мирише на спарена влага. (Това беше и за човека, пуснал темата за филтъра на климатика

Та да продължа. Вчера измих двигателя - ама джам направо. Лъснаха го момчетата с некви работи и т.н. Не можех да му се нарадвам. Снощи като се прибрах отворих капака да изветрее окончателно и днес сутринта почнаха ядовете - придърпване, сецане глъхнене на ниски а по-нататъка и на по-високи обороти. Викам си край. Прав беше човека - тия ми удавиха колата. Сетих се и за приказката на комшията на когото му показах измития двигател: "Жена и кола не се гледат - само се карат." Та понеже удавник и за сламка се хваща, реших, че е вода в бензина и автоматически капнах 15 литра шел ВП 95. Малко след бензиностанцията спрях да огледам двигателя (не че нещо разбирам - ама все пак). Та отварям и почвам- въздушен фиртър - добре. туй онуй - пак добре изглежда бе!
Извъднъж мяркам подвитата

Надявам се да съм бил полезен.