Търся техническа информация за Ланд Крузър

El Camino

Търся техническа информация за Ланд Крузър

Мнение от El Camino » 16 Юни 2006 17:15

Ама от по старите по - възможност, дет са ОГРОМНИ и мога да се събирам още в тях - може ли да се намери?
Интересно ми е и мнение за дизелите им... щото дори по означения не ги знам.

Аватар
Xeku
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от Xeku » 16 Юни 2006 17:20

ugabuga
Обратна връзка:

Мнение от ugabuga » 16 Юни 2006 17:53

e che ti kolko si visok che da imash problemi sas sabiraneto. vse pak ae86 ne e mnogo goliama kola :)
4efte powered tercel (201 whp @ 14psi)

ALTEZZA

Мнение от ALTEZZA » 16 Юни 2006 20:31

dosta e visok i go razbiram. a tova che edna kola e malka ot van ne oznachava che i pri shofiorskata sedalkata e malka. za primer che ti dam novite Mini Cooper-i, te imat neveroiatno mnogo prostranstvo za krakata na shofiora(verno che zad teb niama nikoi da moje da sedne). inache poslednia Land Cruiser, moje da e goliam ot vatre kolkoto si iska, daje ima 3 reda sedalki, obache shofiorskoto miasto naistina e malko, pone za krakata e neudobno. men horata kat men vidiat kolko sam visok i kakva kola karam vinagi mi kazvat che triabva da si vzema neshto po goliamo kato SUV, palna glupost, osven che tavana im e po visok, izobshto niamat poveche miasto(za shofiora).
->

ugabuga
Обратна връзка:

Мнение от ugabuga » 16 Юни 2006 20:43

za hamerikanska kola ste vie :)
niakoi goliam parahod kadilak

ALTEZZA

Мнение от ALTEZZA » 16 Юни 2006 23:23

ugabuga написа:za hamerikanska kola ste vie :)
niakoi goliam parahod kadilak
ne, i tova ne e pravilnia otgovor, povecheto amerikanski koli sa malki na shofiorskoto miasto. nali ti kazvam, ne gledai kolata kolko e goliama ot van, tova niama nishto obshto. za visoki hora nai dobre sa nemskite koli.
->

El Camino

Мнение от El Camino » 17 Юни 2006 00:35

Absolutno sym syglasen s Altezov - obqsnil go e mnogo tochno:). Edno malko izkluchenie - nemskite... ne sa golemi:). Karinata e OGROMNA ot wytre - sedalkata na shofiora e malko wisoka, ama inache zad men ima mqsto kolkoto za men i oshte. W Toyota Corolla AE86 mnogo syjalqwam, che ne naprawihme snimka - az, Punky, CJ i Xeku... ima uchudwashto mnogo mqsto. Na men mi e fine, shtoto sedalkata e nisko dolu i mqsto bol. Samo za heel & toe ne stawa, ama i twa sha opraim nekoi den sys sportna sedalka i iznesen mnogo nazad wolan.

Za nemskite koli:) - Poslednite modeli taka ili inache sa nikakwi, Audi winagi sa bili izkluchitelno bezmisleno malki (na Audi 100 zimata ramoto mi opira w srednata greda ta karam na kriwo). Vectrata deto q imah ot starite ne beshe golqma ... t.e. otzad nqmashe mn. mqsto. Nowite - w tqh ne moga da se kacha, hem che sa kato furgoni.
BMW nikoga ne e bilo opciq - BMW 7ma seriq... mamo mila. Tiq ako se kachat w karinata shte se chudqt kwo i e tolkowa sedmoto na taq sedma seriq, da ne goworim, che edin monitor 17ka ne wliza w bagajnika bez kashona. Mercedes 190 sym karal symo 1 pyt za 30km s glawata prez stykloto... reweshe mi se.

W interes na istinata, kolata mi trqbwa za edin moi rodnina, koito e probwal nowite Cruiseri i mi kaza che ne stawali. Az lichno nqmam mnenie ot tqh, no i nikoga ne bih si wzel. Oldschool rulz!:)

ugabuga
Обратна връзка:

Мнение от ugabuga » 17 Юни 2006 05:04

hahaha kamino :) da se smeia ili da placha ne znam. az nikoga ne sam imal takiva problemi.

edinstvenite mi problemi sa bili vinagi che sedalkata e mnogo nanisko i ne vijdam putia :-D

Публикувай отговор