Светлина, повече светлина...

jumper

Светлина, повече светлина...

Мнение от jumper » 04 Ное 2010 10:36

Казал Гьоте преди да умре... А на мен това явно ми е болна тема. Идеята за ксеноните е ясна... Сега обаче се заинтригувах от идеята да подменя крушките по плафоните с LED крушки. Намерих от Luxima добре светещи и проверени (от приятел, който кара вече 11 месеца). И понеже не ми се ходи до ТМ Ауто за такива дреболии имам въпрос - как се маха пластмасата на плафоните отпред и отзад и има ли начин да се махне и на вратите, на светлините, коит светят при отворена врата. Модела на колата ми е Авенсист Т25 D4D, 2008 година

Аватар
Me4oKyX
Получена  благодарност: 1 път
Обратна връзка:

Мнение от Me4oKyX » 04 Ное 2010 10:56

На всички плафони има място, където можеш да пъхнеш тънка права отвертка или както аз правя - малко ножче и щракаш навънка - падат лесно, трудно би се справил да чупиш нещо ...... или поне така си мисля. Огледай ги добре, виждат се по-тъмните места, където трябва да бутнеш отвертката, след това другото мисля ти е ясно.... Иначе аз ги смених всичките, че дори в багажника ми е диодно, номера, задна скорост..... Хубаво си е, но имай предвид, че Луксима са много на късмет нещата...... приятел си взе от тях за доста пари диоди и за 2 месеца капълдисаха всичките, а има като твоя Авенсис.... Ако имаш интерес, имам приятел, който ги внася на добри цени, качествени са и дава някаква гаранция за тях поне biggrin.gif

Публикувай отговор