Nowyaris - време ли е да си ходи?

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти

Постоянен бан за nowyaris?

Анкетата свършва на 27 Окт 2010 12:31

Да
18
37%
Не
31
63%

Общо гласове: 49

b_d

Nowyaris - време ли е да си ходи?

Мнение от b_d » 24 Окт 2010 12:31

Nowyaris току що получи временен бан. На мен лично взеха да ми писват простотиите, които постоянно бълва.

Имате три дни, за да гласувате дали да го изгоня за постоянно.

Аватар
Kiki
Автомобил: РАВ 4 ХА 30
Благодарил/а: 4 пъти
Получена  благодарност: 14 пъти

Мнение от Kiki » 24 Окт 2010 12:43

След такова категорично предупреждение съм сигурен, че ще преобмисли поведението си.
Защо да не му се даде шанс?
За разлика от главата, коремът казва кога е празен!

Аватар
slowtraveler
Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
Благодарил/а: 334 пъти
Получена  благодарност: 364 пъти

Мнение от slowtraveler » 24 Окт 2010 13:39

Kiki написа:....Защо да не му се даде шанс?
Мдаа - като във вица 'разклати ги'....

И според мен може да му се даде още един шанс...
От друга страна - простотиите също спомагат да се погледне от друг ъгъл на даден проблем...
Достъпа може да бъде отрязан по всяко време :thumbsup:
Затова гласувам 'НЕ', но към дадения момент...
Ако продължава да дразни съфорумците - ще трябва да си търси друго поприще :thumbsup:
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008

Аватар
martod

Re: Nowyaris - време ли е да си ходи?

Мнение от martod » 24 Окт 2010 14:20

bad_dog написа:
Имате три дни, за да гласувате дали да го изгоня за постоянно.
Това е най лесно да се направи, но и аз мисля , че може да му се даде последен шанс, като примерно се сложи под модераторски контрол- на първо време..
За това гласувах с "не" и дано си вземе поука, че май е от хората- дето като му кажат 10 човека че не е прав, той си мисли , че всичките 10 грешат .. smile.gif
СВЕТЪТ Е КРЪЧМА........ДА СЕДНЕМ НА ЕДНА МАСА....

Uncle Dido
Почетен Администратор
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от Uncle Dido » 24 Окт 2010 15:14

И аз гласувах с "не".

Мисля, че е разумен човек, не е злобен, нито келеш на 15г.

А ако продължи в същия дух, то тогава е ясно...

mitoko

Мнение от mitoko » 24 Окт 2010 15:36

мисля, че НЕ трябва да си ходи

b_d

Мнение от b_d » 24 Окт 2010 17:14

slowtraveler написа:...
Слоу,

в такъв случай ще му махна временния бан, но анкетата ще остане активна още три дни и ще се съобразя с резултата от нея. Също така ще те помоля, ако не възразяваш, да модерираш мненията му, когато не отговарят на критериите ти за добър тон.

Nowyaris ще го посъветвам да избягва да ме апострофира повече, защото следващият картон няма да е жълт.

Аватар
slowtraveler
Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
Благодарил/а: 334 пъти
Получена  благодарност: 364 пъти

Мнение от slowtraveler » 24 Окт 2010 17:28

Благодаря за разбирането, но временния бан би било добре да остане - все пак nowyaris има нужда от почивка и преосмисляне...
А и все още малко колеги изразиха мнението си...
Относно добрия тон - смятам, че всеки може да има различно мнение.
Но това мнение трябва да е аргументирано (дори и ако аргументите не са с достатъчна тежест - може толкова да са възможностите на пишещия).
За мен излизане от добрия тон е ако започнат лични нападки към който и да е съфорумец, и смятам, че ще е разбираемо ако се даде временна или постоянна почивка от форума на 'нарушителя' :whistle:

Така-че - ще отделя внимание :thumbsup:

П.С. добре би било nowyaris и той да напише нещо в тази тема, когато му отпадне бана
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008

b_d

Мнение от b_d » 24 Окт 2010 17:37

slowtraveler написа:Благодаря за разбирането, но временния бан би било добре да остане - все пак nowyaris има нужда от почивка и преосмисляне...
А и все още малко колеги изразиха мнението си...
Относно добрия тон - смятам, че всеки може да има различно мнение.
Но това мнение трябва да е аргументирано (дори и ако аргументите не са с достатъчна тежест - може толкова да са възможностите на пишещия).
За мен излизане от добрия тон е ако започнат лични нападки към който и да е съфорумец, и смятам, че ще е разбираемо ако се даде временна или постоянна почивка от форума на 'нарушителя' :whistle:

Така-че - ще отделя внимание :thumbsup:

П.С. добре би било nowyaris и той да напише нещо в тази тема, когато му отпадне бана
Така да бъде - банът ще остане до края на анкетата. Няма бан по IP - т.е. продължава да може да чете темата.

Аватар
Dizzle

Мнение от Dizzle » 25 Окт 2010 00:38

има още няколко души и вие си ги знаете,които не спазват добрия тон и ползват лични нападки и език на недоразвити 15-годишни каруцари,само че за тях си затваряте очите,явно защото се познавате. що не направите една анкета за басмана например или на познатите ви всичко е разрешено? това не е риторичен върпрос wacko.gif

Аватар
Bass_Man
Благодарил/а: 2 пъти

Мнение от Bass_Man » 25 Окт 2010 04:33

Сигурно е защото се познаваме ! Няма никаква друга прична да знаеш wacko.gif . Даже може и да сме роднини нещо кой знае ?!?!

Аватар
Japanese_fever
Автомобил: 2014 Toyota Zelas

Re: Nowyaris - време ли е да си ходи?

Мнение от Japanese_fever » 25 Окт 2010 06:00

Тази анкета не ме изненадва, тъй като съм чел доста мнения на потърпевшия и лично му бях казал, че няма да му отговарям повече на писанията.
Какъв обаче е мотива за временния бан?

Работат е, че nowyaris може да си отиде и сам, ако всички спрат да му отговарят на постовете.

Гласувам с ДА, защото говореше доста врели-некипели. Обидно е за възрастта му, според мен.
2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed

България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!

Аватар
Georgimitrovich

Мнение от Georgimitrovich » 25 Окт 2010 09:30

От: nowyaris
До: Georgimitrovich
Пуснато на: Пон Окт 18, 2010 7:08 am
Заглавие: до шефа.
Спокойно,шефе,виж какво интересно става.Дали е вегетарианството или десния волан,все за нещо трябва да си чатиме.

Нищо против колегата, ама да получа такова писмо след като съм направил само забележка че има много офф-топик в дадена тема? Отделно тези мутренски изявления "До шефа", "Спокойно шефе" много ме дразнят. Нито съм собственик на нещо, нито съм работодател на някой, че да получавам такива обръщения които мен лично много ме дразнят и много ми простеят. Относно чатенето, има ли смисъл да казвам че си скаип и пр. за тази работа. А това е само едно писмо на фона на многоброините постове. Отново повтарям нямам нищо против момчето, но нека малко да се стегне и да не реагира и кометира като пубер. Все пак повечето сме зрели и умни хора тук.

Аз гласувам с да защотото знам че колегата ще се върне и няма да бъде баннат за сега, а моето да ще му послужи да се мотивира и да се държи доста по-адекватно.
1992 Celica 2,0 GTI cabriolet
1982 Camri GLi (sold)
1997 RAV4
2000 Lexus GS300

Аватар
Georgimitrovich

Мнение от Georgimitrovich » 25 Окт 2010 09:48

Dizzle написа:има още няколко души и вие си ги знаете,които не спазват добрия тон и ползват лични нападки и език на недоразвити 15-годишни каруцари,само че за тях си затваряте очите,явно защото се познавате. що не направите една анкета за басмана например или на познатите ви всичко е разрешено? това не е риторичен върпрос wacko.gif
Лично не ми е направило впечатление някое конкретно мнение на басман-а. Но явно не си се зблъсквал с даивъра. При него езика е доста остър biggrin.gif Иначе има още няколко колеги които ми правят впечатление и може да попаднат в подобни анкети, но засега си трая.
1992 Celica 2,0 GTI cabriolet
1982 Camri GLi (sold)
1997 RAV4
2000 Lexus GS300

Аватар
miLen4o
Обратна връзка:

Мнение от miLen4o » 25 Окт 2010 11:03

Ама вие много се впрягате нещо.Мисля ,че не е това най-големия проблем.Аз лично си имам група от потребители,които изобщо не и чета мненията.А относно бассмана и дайвера,колкото и да са и остри езиците поне има страшно много работи за научаване от постовете и!
A car without TURBO is like a man without BALLS!

Публикувай отговор