boss™ написа:Голяма и мощна кола

мечта

ха сега кажи коя е по добре А 86 или тази?
nai-hubavoto na tazi supra e che ne e tezka! po specifikaciya e 1230kg. Sus 3SGTE shte padne oshte tegloto. poslednite modeli supra sa naistina tezki, zatova tazi shte hvurchi sus edin 3sgte, ili s V8, vse taya e... nai-dobroto e che ne se nalagat promeni po skorostna kutiya i pri diferenciala, zdravi sa, i to mnogo! tazi supra e sus W58 kutiya (Altezza, v tvoyat lexus ima sushtata...

...) a te izdurzat mnogo, ama mnogo natovarvane!
taka che hich ne e tezka tazi kola, moyata AE92-ka e 1250kg, sus 115kc 4A-GE i pulneshe kilometraza navremeto nyakolko puti sum vdigal 240km/h s neya, vednuz na magistrala Trakiya, i za po-dulgo na magistrala v Italia.
ta predstavete si sega tazi kola, deto e sushtoto teglo, samo che ima standartno 170kc, ot 2,8 litrov 6 cilindrov dvigatel, tya i taka si e edna furiya, a sus drug dvigatel, prosto neznam...
no naistina e udobna kola, i tova nai-mnogo me kefi, vutre se razpluva chovek naturalno taka da se kaze, i vsichko e adski udobno pasnato, shtot samata kola e po-golyama, i mnogo shiroka. novite sportni koli, sus tyahnite sportni sedalki, vinagi imash chuvstvoto che si sednal v nyakava kutiya, koeto za ralita e dobre, no za dulag put, na men lichno ne mi haresva.
koya e po-dobra.. AE86 ili MA61? ami i dvete sa super, razlichni sa i vsyaka si ima predimstvata, vaznoto che i dvete me kefyat maksimalno, a vunshniyat vid na suprata napravo e trepach, vupreki che ima hora koito ne go haresvat kato dizain, na men adski mnogo mi dopada cyalata liniya na kolata... vupros na vkus.
drugata sedmica shte napravya snimki i shte postna tuk, za da stane yasno otblizo za kakvo stava vupros