Toyota Yaris vs Hyundai i20
Toyota Yaris vs Hyundai i20
Здравейте,
възнамерявам тази седмица да закупя кола и се колебая между Toyota Yaris и Hyundai i20. Знам че тук всички сте фенове на Toyota за това няма да ви карам да ми препоръчате една от двете. Ще попитам само ако е възможно някой притежател на Yaris да изкаже мнение за колата, как се държи на пътя, комфортна ли е и най-важното колко солено излиза подръжката.
Благодаря,
приятен ден!
възнамерявам тази седмица да закупя кола и се колебая между Toyota Yaris и Hyundai i20. Знам че тук всички сте фенове на Toyota за това няма да ви карам да ми препоръчате една от двете. Ще попитам само ако е възможно някой притежател на Yaris да изкаже мнение за колата, как се държи на пътя, комфортна ли е и най-важното колко солено излиза подръжката.
Благодаря,
приятен ден!
Които е измислил търсачката да е жив и здрав,но ако имаше и кои да я ползва...
http://toyotabg.eu/viewtopic.php?t=13559
http://www.toyotabg.eu/viewtopic.php?t ... 10bda7a358
http://toyotabg.eu/viewtopic.php?t=13559
http://www.toyotabg.eu/viewtopic.php?t ... 10bda7a358
A car without TURBO is like a man without BALLS!
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
Направи тест драйв. Като те видят, че си сериозен купувач може да ти дадат тестов автомобил за уикенда.
Така ще направиш най-добрия за теб избор!
Така ще направиш най-добрия за теб избор!

Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
-
- Получена благодарност: 1 път
Re: Toyota Yaris vs Hyundai i20
преди първата световна яриса е най- здравvikev написа:Здравейте,
Благодаря,
приятен ден!

- zi_zi_top
При съпоставяне на техническите характеристики на Toyota Yaris и Hyundai i20, сравнението е в полза на Hyundai i20. Но това е само на книга.
Лично на мен интериора на Хюндая ми харесва повече.
Истината е "око да види, ръка да пипне". Като ги видиш послушай сърцето си, защото купуваш нов автомобил все пак.
П.С. "Хвърли едно око" на новата Мерива и пак ще си говорим...
Лично на мен интериора на Хюндая ми харесва повече.
Истината е "око да види, ръка да пипне". Като ги видиш послушай сърцето си, защото купуваш нов автомобил все пак.

П.С. "Хвърли едно око" на новата Мерива и пак ще си говорим...

Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
- zi_zi_top
Знам, че не е в същия сегмент. Но по случайност я тествах и останах много приятно изненадан. Да не говорим, че новите им бензинови ДВГ са с турбини, имат голям въртящ момент в широк диапазон на обороти и се карат много комфортно.
Аз тествах 1,4 бензин с турбо - отлична динамика и пътно поведение. Като вътрешен дизайн и комфорт е страхотна и има много просторно купе и голям багажник при сравнително компактни външни размери. На мен МНОГО ми хареса!
Аз тествах 1,4 бензин с турбо - отлична динамика и пътно поведение. Като вътрешен дизайн и комфорт е страхотна и има много просторно купе и голям багажник при сравнително компактни външни размери. На мен МНОГО ми хареса!

меривата въобще не е по-голяма от споменатите коли.корсата е 3999мм а меривата 4042.ако смяташ че 4 сантиметра са от значение.....е да но ако си мерим пи...те biggrin.gif biggrin.gif за меривата незнам но за корсата мога да кажа че е супер тесен автомобил.преди да купя ярето се мерих и в корса и понеже съм дълъг като си дръпна седалката отзад човек неможе да седне.за меривата незнам.за яриса мога да кажа че шофиращия возещия се до него и пътниците отзад се возят все едно в миниван.това е единствения а-л компактен клас с такова голямо вътрешно пространство.пича дето ще си купува кола да обиколи да поогледа но......ярето е супер.извънграда също ще останеш учуден от стабилноста.е в завоите малко заляга ама...на магистрала със 190 е залепен като плюмка на пътя.с тая скорост се местиш в ляво-дясно платно без да усетиш грам залюляване или занасяне или квото си помислиш.русе-албена ми даде разход 5.7 при положение че по магистралата не паднах под 170.това си е направо да не повярваш.при ярето имаш и още едно предимство--6-та скорост.за магистрала е....муцка.не пиша всичко това щото имам ярис.а щото е факт.дори външно яриса ми е грозен но....като функционалност икономичност и т.н.т няма друг.успех с покупкатаScott написа:Зизи, не знам дали Мерива-та е на същото ценово ниво в България, но тя е доста по-голяма от споменатите коли. По-скоро е mini-MPV. В техния клас е Корса.zi_zi_top написа:... "Хвърли едно око" на новата Мерива и пак ще си говорим...
Сравнение

Toyota YARIS 1.33-100кс.2009..... Renault megan-Coatch 1.6-90кс-98г
е кво пак???ти картинки не гледай.аз щом го пиша значи съм добил реална представа.корсата е СУУУУУУУПЕРРРР ТЯСНА.в нея просто "няма въздух".знайш ли че хората в "автосвят"-русе представители на опел -шевролет са ми познати и корса щях да взема с отстъпка-небесна.дори корсата ми харесва повече от яриса но.....тесно е и напред и встрани и отвсякъде.а за тия 170км/ч какво искаш да споря?????на мъж се правих като бях тинейджър biggrin.gif сега написах факти..и ми е през оная работа кой ми верва и кой не.ааааааа и да ти кажа че и 199 ми показа ама.......го задържа малкоScott написа:sacho7803 написа:...
Я пак...
А за 'не падах под 170км/ч' въобще няма да коментирам.

Toyota YARIS 1.33-100кс.2009..... Renault megan-Coatch 1.6-90кс-98г
- zi_zi_top
Ако сега трябваше да си купувам нова кола, то щях да си взема новата Мерива с 1,4 бензинов ДВГ с турбина! 

Последно промяна от zi_zi_top на 09 Сеп 2010 23:49, променено общо 1 път.