ДОБАВКА ЗА D4D
- dany.killmister
- Благодарил/а: 1 път
ДОБАВКА ЗА D4D
Здравеите колеги,имам вапрос каква добавка да сложа на Ayris d4d Common rail на 40к. мисля че няма много тяга.Ем сипвам само ОMV.Благодаря предварително
Mercedes S 560, 2018, Toyota Auris 1.4 D4D2009,Toyota Rav 4,2.0D4D 2004
Привет Колега. Карам Аурис със същия двигател и имах подобен проблем още на 25к. + това че колата работеше доста шумно. Мога да ти препоръчам на първо време да почнеш да зареждаш на Еко или Ромпетрол - и аз като теб зареждах допреди това само на ОМВ по препоръка на дилъра от ТМ. Относно добавката пробвай Liqui Moly Diesel Systemphflege - вече 3-и резервоар сипвам от нея и съм супер доволен. Може да я ползваш със всяко зареждане. Поздрави!
Toyota Auris 1.4 D4D '08
Hyundai Terracan 2.9 CRDI '06
Hyundai Terracan 2.9 CRDI '06
http://www.toyotabg.eu/viewtopic.php?t ... a7b03cf134
ето колега,слага се през 5000км и ефекта е много добър. тези дни пак сложих и ефекта е осезаем. Нафта от месеци сипвам само от ЕКО - от ОМВ само зимата Алпин Дизел. С Евро Дизела на ЕКО двг работи както с по-скъпата на ОМВ. Преди няколко дена на ТО ми смениха горивния филтър и казаха,че е доста чист за 35к км ,така че зарежи гадния Sprint Diesel от ОМВ и пробвай ЕКО!
ето колега,слага се през 5000км и ефекта е много добър. тези дни пак сложих и ефекта е осезаем. Нафта от месеци сипвам само от ЕКО - от ОМВ само зимата Алпин Дизел. С Евро Дизела на ЕКО двг работи както с по-скъпата на ОМВ. Преди няколко дена на ТО ми смениха горивния филтър и казаха,че е доста чист за 35к км ,така че зарежи гадния Sprint Diesel от ОМВ и пробвай ЕКО!
- dany.killmister
Никога не съм зареждал Sprint Diesel а Premium Diesel.Dizzle написа:http://www.toyotabg.eu/viewtopic.php?t ... a7b03cf134
зарежи гадния Sprint Diesel от ОМВ и пробвай ЕКО!
Mercedes S 560, 2018, Toyota Auris 1.4 D4D2009,Toyota Rav 4,2.0D4D 2004
ако не те мързи прочети темата-всичко вече е казано. това,че сипваш по-скъп дизел не е гаранция,че е по-добър. Добавката,която предлагам да пробваш е тествана не само от мен и работи. Ако си от София се обади в Питстоп - от там също я похвалиха,както и ми предложиха някаква "по-професионална" .dany.killmister написа:Никога не съм зареждал Sprint Diesel а Premium Diesel.Dizzle написа:http://www.toyotabg.eu/viewtopic.php?t ... a7b03cf134
зарежи гадния Sprint Diesel от ОМВ и пробвай ЕКО!
- dany.killmister
същатаdany.killmister написа:Намерих в Лукойл BARDAHL - Injector Cleaner 6 in 1 - дизел, тази добавка дали е оригиналната?

- dany.killmister
Това дето го продават в ТМА ( ако е Про Тек) - от него почнах да слагам, откакто брах ядове с ЕГР-а. Слагам го през резервоар, кат озареждам само ЕВРО дизел и спрях всякакви специални и скъпи нафти в БГ, схтото те са ис същото АКО, но по-скъпо.
С тази добавка ми се струва, че бая по-тихо работи и по-хубаво върви. Единственото , което забелязах видимо е ,че като е хубаво загряла и добре юркана 1-2 часа на 3000 оборота, като я спра и оставя на едно място и си кади леко от ауспуха постоянно. Предполагам изхвърля повече сажди.
Към 20 лева струва, ма ме кефи. Поне другите добавки не ги разбирам и ми е трудно да ги търся.
С тази добавка ми се струва, че бая по-тихо работи и по-хубаво върви. Единственото , което забелязах видимо е ,че като е хубаво загряла и добре юркана 1-2 часа на 3000 оборота, като я спра и оставя на едно място и си кади леко от ауспуха постоянно. Предполагам изхвърля повече сажди.
Към 20 лева струва, ма ме кефи. Поне другите добавки не ги разбирам и ми е трудно да ги търся.

VERSO FORTE D4D 2.2
www.red-vertex.com
www.red-vertex.com