Замазняване на предното стъкло Авенсис 1
- boqnkov_
- Автомобил: Toyota Previa 2.0 d4d
Замазняване на предното стъкло Авенсис 1
Здравейте, колеги, с течение на времето предното стъкло отвътре ми се заклепва, не е много (видимо е само нощно време, когато има някой със светлини пред теб) . Това нормално ли е или грам не трябва да се мърси. Гледам си казанчето, но мисля че теч нямам. Знам, че може да е минимален и да не мога да го "хвана" около радиатора на парното или пък да е от климатика нещо.... Някакви съвети? За и против добавки във охладителната система или най - добре веднъж на два месеца с в вестник и "фъш - фъш"... Благодаря!
Вземи си малко прапарат за стъкла CLIN+Alcohol ,3-4 листа от вестник и около 3-4 минути търкане и воала.Точно за предното стъкло колкото и да се търка само с влажен парцал както правят на повечето автомивки не става много добре ,като се изпоти стои на деруги от парцала.Raya написа:Миленчо, днес се сетих за теб като ми се запотиха стъклата и видях какво мазило са ми направили на автомивката, ама много си далеч
A car without TURBO is like a man without BALLS!
Преди около месец "специалистите" от една автомивка ми казаха, че това се дължало на изпускане на фреон от изпарителя на климатика biggrin.gif
. Ако беше така, то аз трябваше досега отдавна да съм останал без климатик от 2005 г. насам. А климатика си работи ли, работи... 
P.S. Редовно чистене трябва и това е...

P.S. Редовно чистене трябва и това е...
TOYOTA Corolla 2.0 D-4D
-
- Обратна връзка: