Моля ако някой може да съдейства за изработването или поръчката им да ми пише или на лични, или тук в темата, ще съм му много благодарен.
Сигурно темата Ви се струва смешна, но..... Замислете се колко път изминавате да речем на година, и колко животи и автомобили можете да спасите като отделите по 10 минути на пътуване например. Омръзна ми само да се вайкаме и всеки ден някой пострадал колега да пуска тема за поредния трап, спукана джанта или ужасна катастрофа. То че нещата няма да се оправят е ясно, но нека поне малко всеки от нас допринесе за намаляване на тези случки. Замислете се,тръгвате на път със семейството си, и видите флагче, което Ви предупреждава за опасност, това не би ли Ви накарало да направите същото за някой друг? Знам, че някои ще кажат че съм слънчасал, или съм прекалил с филми като "Предай нататък", не ме интересува. Не зная как стои въпроса законово, това също не ме интересува, защото по закон плащам данък на колата 350лв, винетка, гражданска и всякакви други простотии и получавам

Мисля, че почти всеки си обича колата, но знам,че няма човек,който да не обича близките си....
Извинявам се темата ако не е за тук, админите да я преместят където трябва, искрено се надявам да се получат нещата.
PS:Пускам този текст във форумите и на Ауди, Хонда, Мазда, БМВ. Някой ако сметне за добре да я публикува на друго място още по-добре.