Celica 2003
Celica 2003
Мнение от Rodgerche » 30 Юли 2010 18:35
Обръщам се към вас за полезни съвети. Спрял съм се на Селика 2003-та година и съм пред закупуването й. Външно изглежда като нова. Исках да попитам за какви неща да се оглеждам, когато правя обстоен преглед на колата.Къде може да има нередности по колата. Има ли слаби места и кои са те. Също така исках да разбера и какво мислите за избора ми. Много се надявам скоро и аз да съм пълноценен член на клуба. Благодаря предварително.
Rodgerche
Raya
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
Мнение от Uncle Dido » 31 Юли 2010 16:26
Райче, личен опит ли споделяш, мамина сладка? biggrin.gifRaya написа:Слабите места на колата са тяхните шофьори biggrin.gif
Uncle Dido
Raya
Мнение от Rodgerche » 04 Авг 2010 11:05

Rodgerche
- Raya
- Благодарил/а: 1 път
- Получена благодарност: 2 пъти
Мнение от Raya » 04 Авг 2010 11:35
Аз, лично, няма да те разубеждавам. Просто си спомням коментариите, когато аз обявих на приятели каква кола ще купувам. Нямаше нито един глас в подкрепа. Изкараха ми сумма минуси и недостъци, поне психически ме подготвиха към най-лошото biggrin.gifRodgerche написа:хехехехехе мерси Райче, трудно можеш да ме разубедиш. ...
Всички .......да продължа ли още със мненията, да увелича " всички"? laugh.gifRodgerche написа:.... Благодаря на всички, които писаха и споделиха мнение
Raya
- gothic_fan
Мнение от gothic_fan » 04 Авг 2010 22:51

И да се похвалиш после ей!
gothic_fan
Raya
Мнение от Rodgerche » 05 Авг 2010 18:30

Rodgerche
- gothic_fan
Мнение от gothic_fan » 06 Авг 2010 15:15

А аз купих това

И за да се оправдая,и аз исках 192 коня но не намерих читава

Чакам с нетърпение какво ще стане с покупката и стискам палци.
gothic_fan
Мнение от diver » 06 Авг 2010 18:23
С Фидко Дидко в неделя гледахме една за Дидковица на 7500 - да да ама не.....карината 1.6 100 коня бега повече laugh.gif laugh.gif laugh.gifgothic_fan написа:Относно цената на селика, то вече има и по 7500лв![]()
.
Та ако некой иска да гледа една у Пловдив сребриста, срещу двора на математическата, да си спести ходенето....

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
diver
Поизложих се малко
Мнение от Rodgerche » 20 Окт 2010 11:08
Аз да си кажа че малко се поизложих. Неможах да си намеря читава Селика Т23 и се поотчаях. Поне не изневерих на марката взех си Рав 4 2005-та година 2.0 VVT-I. Бях обещал като взема нещода пиша и ето на вчера приключих сагата с търсенето. Да си кажа честно не съм се отказал от Селика, но ще изчакам нещо читаво. Благодаря на хората, които споделиха мнение по моите писания и лека и безаварийна на всички тук

Rodgerche
- Georgimitrovich
Мнение от Georgimitrovich » 20 Окт 2010 11:15

1982 Camri GLi (sold)
1997 RAV4
2000 Lexus GS300
Georgimitrovich
Rodgerche
Pravilno
Мнение от mar29 » 25 Окт 2010 11:51
Az li4no q prodavam moqta,za6toto ne moga da q xranq s benzin.Za mo6tnostta si xar4i dobre-10 gradsko i okolo 7 izvan gradsko pri 150km.h . Mnogo trudno se namirat i 4asti za neq.E,v Toyota bg ima vsi4ko,no ti rejat glavata ot krasta.
Tarsq si originalnata kutiq za vazdu6niq filtar ve4e 10 meseca i ne moga da q namerq.Eto tova mnogo me drazni.Ne iskam cqloto mi ejednevie da se zavarta okolo edna kola,kakto stava v momenta.
Saglasen sam,4e 192 konq e adski dobra kola,no doide li vreme da q pravi..........mnogo qdove 6te bere sobstvenika i.
Moq savet kam gospodina,koito si tarsi6e CELICA e: SMENI MASLOTO I MERI KOMPRESIQTA !!! POSLE VIJ SASTOQNIETO NA RADIATORA ZA OXLAJDANE I KAK OTDELQ SAEDINITELQ !!!!
Vsi4ko tova 6te ti podskaje dobra li e konkretnata kola.
Kolegata pravilno ti kaza,4e slabo mqsto sa zadkormilnite ustroistva.
Saveta idva kasno,no ni6to ne se znae-moje da re6i6 da smeni6 RAV 4 sas CELICA nqkoi den
mar29
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru