Toyota Carina gaz
Toyota Carina gaz
някой може ли да ми каже какво масло се слага на Toyota Carina,по каталог,като тя 1994г.,1,6 бензин и се кара на газ.Имам още едно питане от какво може да придърпва както на газ така й на бензин(все едно не връсква достатъчно газ или бензин).
Благодаря предварително на всеки който има мнение!
Благодаря предварително на всеки който има мнение!
странно е това ... принципно след много километри на газ на този модел може да нагорят клапани и да трябва ремонт ... ама дали е това не мога да ти кажа. Иди най-добре в сервиз, ако си от София, ходи примерно в питстоп и така ...boiajia написа:tam e problema 4e kato zagree predyrpva,kato e studena si vyrvi bez problem,a ot tova predyrpwane zapo4na da traka prednicata i vse o6te ne znam kakvo e:kare li e,nqkakvi tamponi li sa
за тракането може да са биалетки, те са и слабо място, и баш потракват като са зле, може просто тогава да ги чува и да няма нищо общо едното с другото.
-
Колега, мисля , че имаш проблем по запалителната система-кабели ,свещи,бобина и т.н.За да локализираш проблема,когато е студен двигателя , развий свещите и огледай електродите.Ако някоя от свещите е с различен цвят от другите, в смисъл-черна,опушена,това трябва да те насочи , че имаш проблем към съответния цилиндър.Почни с най-простото , подмени свеща и виж дали проблема ще се реши.А относно маслото-няма масло за газ и масло за бензин.Това са басни.Слагай това,което е предписал завода производител иняма да имаш никакви ядове.Желая ти успех.
- Bass_Man
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 1 път
Re: Toyota Carina gaz
Минерално , полусинтетично или синтетично . Като последното е за предпочитане .boiajia написа:някой може ли да ми каже какво масло се слага на Toyota Carina,по каталог,като тя 1994г.,1,6 бензин и се кара на газ.