Проблем със съединител на Авенсис 1
Проблем със съединител на Авенсис 1
Здравейте, смених съединителя на Авенсис 1 2.0 ТД комби с нов Айсин. След смяната, при нормално потегляне е ОК, но ако караш на полусъединител (при маневриране например), колата подскача като при износен съединител. Чудя се дали има нещо като улягане, както е при накладките и дали ще спре след време. Или просто има някакъв проблем с новия съединител.
Не искам да съм лош пророк, колега но моя "уляга" така вече около 25 000 км. Много майстори разпитах, много мнения по форума се писаха по въпроса. Сменях течността в системата бутало-помпа. Накрая извода е калпав съединител. Не помня точно какво ми сложиха за съжаление но беше комплект с притискател и лагер. При мен когато е студена колата е ок. Зимата бива. Като загрее обаче, скача цялата предница и полусъединител почти няма. Ако при потегляне не държа волана - играе наляво надясно докато зацепи.
Avensis 7A-FE
-
- Обратна връзка:
Съединител
Колега здравеи!!Бих желал да те попитам дали си седял и да гледасх тоя мърляч какво върши.Ако не си,то бих предположил по симптомите които пишеш че "майстора" си е прибрал един от дисковете за него
.Не е причината в неправилно поставяне на лагера,защото при това положение се получва отказ,или трудно превключване на предавка(най-често втора)

I am watching the rise and fall of my salvation!