suvet za mr2 mk1
suvet za mr2 mk1
kolegi kajete si mnenieto kakvo mislite za tazi kola v momenta sum posubral nqkoi lev i sum reshil da si zakupq takava texnika no nesum mn sigoren kakvi tochno sa i nedostatucite na tazi kola ina che sum karal takava na edin priqtel i mn vurvi i sedi dobre na putq no neznam mn neshta za tazi kola ako nqkoi znae molq daite suvet i kajete vasheto mnenie
- Xeku
- Получена благодарност: 1 път
Най-готината MR2 (според мен). Вече са доста старички и едва ли ще намериш екземпляр без ръжда, гледай за корозия по праговете и веждите на калниците. Чувал съм за проблеми с охлаждането, поради отдалечеността на радиатора от двигателя, убеди се, че охладителната система (водна помпа, термостат) работят добре и стрелката не подминава средата на скалата. Гледал съм в Weelers Dealers, че като влезе вода от отворите на капака на двигалеля отива точно върху алтернатора и му скапва лагерите, от което става по-шумен. Друг проблем би бил намирането (в България) на части по купето, калници, стопове и т.н Колата е била извънземна за времето си и до днес интериора изглежда модерен, а за двидателя 4А-GE няма какво да се коментира. Успех с намирането на подобна кола, добри бройки изпадат от Швейцария, или Англия (десен волан) но все по-рядко.
Колега, колата не е никак лоша, но както вече ти казаха е доста старичка
Имай предвид че ако си над 1.85 няма да влезеш понеже ще си удряш главата в стъклото на таргата.Също така си приготви много нерви докато колата стане годна за експлоатация, а ако не си я поддържаш сам си приготви и пари
Аз лично бих ти препоръчал МК2 на МР понеже карам такава и мога да кажа ,че е много надеждна кола. По-красива е, по-мощна е, по-широка е, и е по-нова. Успех с покупката.