Яяяя бързо строй се, преброй се!
Яяяя бързо строй се, преброй се!
Не знам дали мястото на темата е тук, така че ако прецените преместете я. Вярно, че не чета всички теми, ама все пак си мисля, че щеше да ми е направило впечатление следното събитие (което уви съм пропуснал)...
Преди няколко дни е имало някаква инициатива от Toyota, който биел тяхната кола, получавал 40% отстъпка при покупка на нова кола от тях. По сведения са изкарали някаква Supra 1000+ коня... дето била напляскала много бързи коли, включително и Вейрончо... бил и Слави с GTR-a си (даже не знаех че имал)... Та въпроса ми е, това някакво VIP събитие ли е било, или са го оповестили публично и аз съм го проспал???
Преди няколко дни е имало някаква инициатива от Toyota, който биел тяхната кола, получавал 40% отстъпка при покупка на нова кола от тях. По сведения са изкарали някаква Supra 1000+ коня... дето била напляскала много бързи коли, включително и Вейрончо... бил и Слави с GTR-a си (даже не знаех че имал)... Та въпроса ми е, това някакво VIP събитие ли е било, или са го оповестили публично и аз съм го проспал???
- Raya
- Благодарил/а: 1 път
- Получена благодарност: 2 пъти
Re: Яяяя бързо строй се, преброй се!
Кой кого убил?EMPEROR написа:
Преди няколко дни е имало някаква инициатива от Toyota, който биел тяхната кола.....са изкарали някаква Supra 1000+ коня... дето била напляскала много бързи коли, включително и Вейрончо... бил и Слави с GTR-a си .....?
Мероприятието е било инициатива на Toyota Холандия... и Супрата е била холандска... жълта... към 1018 коня доколкото разбрах. Бил е и Вейрона на Вълка, но и той бил паднал (което поне на мен ми е малко странно).
Презентирали са някакъв нов хибрид, както и официално са съобщили, че се започва работа по новата SUPRA!
Да им еВа майката само дето такива мероприятия са само ВИП и не се съобщават на баш истинските фенове, ми само на някви льольовци...
И да на Божурище е било. Отдавна не е действаща писта за драг, но нито е застроено, нито пистата е разбутана все още.
Презентирали са някакъв нов хибрид, както и официално са съобщили, че се започва работа по новата SUPRA!
Да им еВа майката само дето такива мероприятия са само ВИП и не се съобщават на баш истинските фенове, ми само на някви льольовци...
И да на Божурище е било. Отдавна не е действаща писта за драг, но нито е застроено, нито пистата е разбутана все още.
Яд те е за нещо което никога не се е случвало?! Верно май са пуснали интернет у психодиспансера...EMPEROR написа:Хубаво е, че на всички ви е забавно, мен лично ме е яд много, че съм пропуснал такова мероприятие...
Как си представяш примерно Вълка да ходи се пуска на драг срещу неква дупра, да си купи тойота с 40% намаление?
Или оня смешник цунамито....intelman написа:що да е странно че е паднал вейронатой не е техника за драг ! кви времена дава офицялно на 400 метра ?
жалко че жоро карбуратора не е вип laugh.gif

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
- Georgimitrovich