Проблем със задна чистачка
- Vesko
- ЗАВИНАГИ С НАС.....
- Обратна връзка:
Задната ми чистачка не чисти добре. Посредата и вгорният край остава неизчистено. Смених гумичката но не се оправи положението. На какво може да се дължи нечистенето?
Re: Проблем със задна чистачка
Ами смени чистачката.С течение на времето се изкривяват.Другия вариант е да я закривяваш на ръка, докато започне да почиства и "сухите" места на стъклото.Правил съм го-върши работа.Vesko написа:Задната ми чистачка не чисти добре. Посредата и вгорният край остава неизчистено. Смених гумичката но не се оправи положението. На какво може да се дължи нечистенето?
Хубавата кола е като хубавата жена-консумативите й са скъпи...
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
Аз съм доволен пък от така наречените аеро чистачки . Колкото плащаш толква получаваш , а това го казвам единствено щото карат около 6 месеца и после вече почват да мажат . Иначе като нови си чистят доста добре а това, че като са дълги не чистят добре мога да кажа , че не е вярно щот чистачката пред мен е 53 см. а това не е къса чистачка май. Ако някой го интересува марката мога да я кажа след като направя справка а иначе ги купувам от Кауфланд за около 7 лв.
PEACE !
PEACE !

- izhelev
- Получена благодарност: 1 път
Да поизтупам малко темата за задната чистачка.
Мойта беше за смяна, ама гледах клип на Тойота за смяна перата на задната чистачка, та реших да пробвам и смених перото. Да ама греда- при едно пътуване тази седмица , задното стъкло се зацапа доста и това перо не чисти , ами зацапва /добре че не сложих и на предните/. Ако може да пи препоръчате свестни пера и откъде да ги взема.
Мойта беше за смяна, ама гледах клип на Тойота за смяна перата на задната чистачка, та реших да пробвам и смених перото. Да ама греда- при едно пътуване тази седмица , задното стъкло се зацапа доста и това перо не чисти , ами зацапва /добре че не сложих и на предните/. Ако може да пи препоръчате свестни пера и откъде да ги взема.
Subaru Legacy 1999 2.5 4EAT ---> Toyota Verso 1.8 CVT 2010