акта бил 500лв

било някакво ново. източника ми е уж сериозен, но не открих в нета подобна информация.
някой чувал ли е подобно инфо
А имало ли е случай да е имало полза от пожарогасител?smokejumper написа:Пожарогасителите, които се използват в автомобилите масово са заредени с пожарогасителен прах и като всички такива подлежат на ежегодна проверка. Ако не се извършва фиктивно /просто да му се залепи нов стикер/ то трябва да се провери дали не се е сбил праха и да се зареди с транспортиращ газ. Обикновено масовите "еднодневки" не подлежат на проверка и са много ненадеждни. Препоръчвам ви пожарогасители с поне 2 kg прах. И преди да ме обвините, че имам фирма за пожарогасители и сега ви "зарибявам" ще ви кажа, че съм действащ пожарникар и като такъв съм гаси доста автомобили. Нагледал съм се на тюхкащи се водачи до горящите им автомобили, захвърлили несработилия пожарогасител. Най-често след 3-4 минути от горящия автомобил нищо не става. Така, че приемете наличието и изправността на пожарогасителя като част от вашия автомобил. И дано никога не ви се налага да го използвате.
Благодарим за съветаsmokejumper написа:......
И един малко страничен съвет-избягвайте да паркирате в близост до пластмасови контейнери. Често ги палят, те се разтичат под съседни автомобили и се сещате какво следва...
Потребители разглеждащи този форум: Ahrefs [Bot] и 8 госта