пак съединител д4д авенсис 2002
пак съединител д4д авенсис 2002
здравейте искам да попитам като пробуксува съединителя има ли място за регалж или се сменя с нов.и как стои вапроса с маховика и той ли се сменя или само съединителя на 125к е колата.
- Me4oKyX
- Получена благодарност: 1 път
- Обратна връзка:
Като си сигурен, че ще го сменяш, имай предвид, че из Българията, такъв комплект е 1400лв евтиния вариант, като от Тойота е 2800 някъде.... Та затова, както други колеги от форума, може да си го викнеш от Англия целия този комплект, като излиза 700лв (+-20лв). Гарантирано качествени са, проверени не веднъж. Така че като ти дойде до главата, поръчвай от ибей, а ако не можеш, пиши и ще помагам с каквото трябва 

маховика ако не трака и видимо няма износване или надиране не се сменя ако нямаш излишни пари
живей на скорост живота е кратък https://www.facebook.com/AnkarRuse?ref=hl
Колега, за д-4д производство 2000-2003г , маховикът е специален слуtntony написа:Колега купи си оригинален съединител , притискателен диск и лагер от TOYOTA за да него сменяш няколко пъти като мен и да ти излезе доста солено. А също и при читав майстор
чай. От твоите коли не виждам д-4д , така че обясни ако обичаш от какво си се опарил.
аз пък си смених съединителя, като го купих от друго място, Exedy, японски, от Kiko, и отидох в Карком Варна да ми го монтират, доволен съм от всичко, особено че и на другите места цената за смяната беше същата.

stay up and keep shining!!
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки