Джанти за авенсис
Джанти за авенсис
Здравейте колеги.Харесах си едни джанти и искам да ви питам след като са на Сеат и стават и за Ауди и за Пасат и са 5х100 дали стават иза Авенсис.Притесняваме централният отвор да не е различен.Чух че се коригира с втулки.Ако някой има опит да сподели.
Avensis D4D-2001год.
според това, няма как да ти станат.
BMW
5 (9/'95-)---Централен Отвор-74---PCD-5x120mm
3,5,6,7,8/3 Coupe/Z3---Централен Отвор-72,5---PCD-5x120mm
315-325 (-'92)/ Z1---Централен Отвор-57---PCD-4x100mm
TOYOTA
Camry/MR 2/Avensis---Централен Отвор-54---PCD-5x100mm
целия фаил с данните за доста марки и модели: ТУК
BMW
5 (9/'95-)---Централен Отвор-74---PCD-5x120mm
3,5,6,7,8/3 Coupe/Z3---Централен Отвор-72,5---PCD-5x120mm
315-325 (-'92)/ Z1---Централен Отвор-57---PCD-4x100mm
TOYOTA
Camry/MR 2/Avensis---Централен Отвор-54---PCD-5x100mm
целия фаил с данните за доста марки и модели: ТУК
АVENSIS 2.0TD-комби
ето какво се получава при мен:
1-купуваш си джанти-задължитено ги пробваш дали са криви (ако са карани като моите),после баланс
2-монтираш ги на колата и гледаш да не опират в спирачните апарати и централния отвор(направа на втулки евентуално) следва и външен вид
3-при прогнози за хубаво време отиваш на гумаджийницата и следва демонтаж на зимните монтаж на летните гуми.При мен се слагаха и втулки.Покупка на нови гайки(болтове)
4-отиваш на автомивка за да се добие по-приятен и чист вид и после при приятелите да изкажат мнение и да пиете по бира докато се занимавате с други работи
Поздрави
1-купуваш си джанти-задължитено ги пробваш дали са криви (ако са карани като моите),после баланс
2-монтираш ги на колата и гледаш да не опират в спирачните апарати и централния отвор(направа на втулки евентуално) следва и външен вид
3-при прогнози за хубаво време отиваш на гумаджийницата и следва демонтаж на зимните монтаж на летните гуми.При мен се слагаха и втулки.Покупка на нови гайки(болтове)
4-отиваш на автомивка за да се добие по-приятен и чист вид и после при приятелите да изкажат мнение и да пиете по бира докато се занимавате с други работи
Поздрави
- Прикачени файлове
-
- Photo-0014-1.jpg (91.07 KiB) Преглеждано 7048 пъти
-
- Photo-0013-1.jpg (93.28 KiB) Преглеждано 7048 пъти
-
- Photo-0012-1.jpg (56.39 KiB) Преглеждано 7048 пъти
-
- Photo-0011-1.jpg (94.04 KiB) Преглеждано 7048 пъти
-
- Photo-0009-1.jpg (113.69 KiB) Преглеждано 7048 пъти
Avensis D4D-2001год.
15" са джантите но реално може да се поберат и по-големи.За мен обаче така е добре а и гумите са високи за да не ударя някоя от джантите по-нашите пътища
карам с размер по упътването в книжката
а за джантите всички които са 5х100 тоест Audi,VW,Seat но за всички тези ще ти трябват втулки --ако греша някой да ме поправи.Имах оферта и за оригинални на Тойота ,но някъде чух че били меки и се огъвали много лесно
моите пише че са "7J" -което доколкото разбрах е твъдоста на материала на джантата.
карам с размер по упътването в книжката
а за джантите всички които са 5х100 тоест Audi,VW,Seat но за всички тези ще ти трябват втулки --ако греша някой да ме поправи.Имах оферта и за оригинални на Тойота ,но някъде чух че били меки и се огъвали много лесно
моите пише че са "7J" -което доколкото разбрах е твъдоста на материала на джантата.
Avensis D4D-2001год.
- KiLLeR
- Получена благодарност: 1 път
Колеги за да не отварям нова тема да "събудя" тази.
Въпроса е следния тези джанти дали са оргинал
или са "тунинг" трябват ми 2 капачки за тях, но в Тиксим казаха, че такива капачета с лепенки на Тойота има и на Руския пазар(Пловдив)
Самата капачка е пластмасова и се държи на 4 или 5 зъбчета. Утре може и само нея да снимам...
Ако някой има конкретни идеи и предложения ще се радвам да сподели

Въпроса е следния тези джанти дали са оргинал

Самата капачка е пластмасова и се държи на 4 или 5 зъбчета. Утре може и само нея да снимам...
Ако някой има конкретни идеи и предложения ще се радвам да сподели

- Прикачени файлове
-
- kapachka2.jpg (12.93 KiB) Преглеждано 6048 пъти
-
- kapachka1.jpg (26.18 KiB) Преглеждано 6048 пъти