Хлабав колан
- Rudy
- Получена благодарност: 1 път
Хлабав колан
Шоферския колан е леко хлабав - като го откача и не се прибира докрай а това ме дразни много. Шофирам предимно градско и винаги с колан, амакогато след всяко откачане трябва да му "помагам" да се прибере направо откачам. Най често такъв колан трябва да се смени защото не можел да се натегне, но един приятел ми каза, че на неговия лексус го почистили (самия колан, не механизма за обтягане) и се е оправил. Според него с някаква течност за почистване на спирачни дискове, но аз за пръв път чувам за такава. Та имате ли идеи или по-добри предложения?

-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
Пий повече бири, да уплътниш laugh.gif laugh.gif laugh.gifFido Dido написа:Аз го имам същия проблем, но понякога го прави този номер. Мислех си да го разкостя, като се стопли малко, че е леко досадно, пък да видим какво може да се направи по въпроса.....

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
Мерси колега... biggrin.gif Старая се ,като за студент човек.Баща ми за 2 месеца я прави на нищо и аз като си дойда и ударя една бърза паста и се поддържа някакъв вид.LEXUS написа:Абе много лачена тая Карина. ЕвалаmiLen4o написа:И моя е така ,малко на ръка го прибирам ,ама не всеки път.
A car without TURBO is like a man without BALLS!