Идея за шафьорската седалка
- djobonano
- Местоположение: София - TOYOTA AVENSIS 1 - T22 - 2000 г. - 2.0TD - 90 ps.
Идея за шафьорската седалка
Има ли някой представа да ли е възможно да се направи така че шофьорската седалка да се конструира да може да се издърпа още "3 зъба" на зад че съм малко по дълък 
с телоподаващо,бормашина и флекс- ,,,или комбинация от няколко,в зависимост от възможностите.
в зависмост от модел е вероятно да има повече от едно решение,но щом ти задаваш този въпрос,най добре не прави нищо....мисълда да ти се откъсне седалката при удар-не е приятна....аз съм така,презастрахован съм и въпреки това ,ме е страх че е преправяно
в зависмост от модел е вероятно да има повече от едно решение,но щом ти задаваш този въпрос,най добре не прави нищо....мисълда да ти се откъсне седалката при удар-не е приятна....аз съм така,презастрахован съм и въпреки това ,ме е страх че е преправяно
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 3 пъти
- Получена благодарност: 15 пъти
Re: Идея за шафьорската седалка
За каква кола става въпрос?djobonano написа:Има ли някой представа да ли е възможно да се направи така че шофьорската седалка да се конструира да може да се издърпа още "3 зъба" на зад че съм малко по дълък
Аз съм 2 метра човек и като издърпам седалката докрай натискам педалите с изпънат крак и ми е добре.
Ако има още един зъб назад, няма да мога да ги натисна.
За разлика от главата, коремът казва кога е празен!
-
Uncle Dido
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път