Една винетка в повече :(

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Аватар
Ael
Получена  благодарност: 4 пъти
Обратна връзка:

Една винетка в повече :(

Мнение от Ael » 12 Фев 2010 10:05

Хора ,по неведоми пътища и обстоятелства се сдобих с една годишна винетка в повече wacko.gif Първата която купих в началото на месеца я изгубих (падна ми някъде от портфейла) и след това купих втора. Сега 20 дена по късно я намерих тази и няма какво да я правя. Винетката си има всички части и отрязъци ,както и найлончето. Не е няква фалшива. От Пловдив съм ,ако има колега който да ме отърве срещу 67лв от нея ще му я закарам на място до вкъщи. Ако има друг желаещ който не е градски мога да я пратя по куриер за моя сметка естествено! Винетката е давам с тарикатски подарък !!!

Благодаря предварително :thumbsup:
Последно промяна от Ael на 12 Фев 2010 10:06, променено общо 1 път.
Изображение1G-FE

Аватар
newmiro

Мнение от newmiro » 12 Фев 2010 10:06

ако беше казал преди 2 дена...
все ще излезе някой
пък и има още доста време, ще те имам в предвид smile.gif
stay up and keep shining!!

slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки tongue.gif

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 12 Фев 2010 10:30

ми аз все още не съм си купила, тъй че ако не намериш някой градски, на когото да я дадеш, свиркай, ще те оттърва smile.gif

Аватар
Ael
Получена  благодарност: 4 пъти
Обратна връзка:

Мнение от Ael » 12 Фев 2010 10:39

В друг форум сега се разбрах с едно момче да я вземе довечера така че най-вероятно ще стане работата . Благодаря на всички съпричастни и за бързите отговори :thumbsup:
Изображение1G-FE

Публикувай отговор