Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
-
Ael
- Получена благодарност: 4 пъти
-
Обратна връзка:
Мнение
от Ael » 12 Фев 2010 10:05
Хора ,по неведоми пътища и обстоятелства се сдобих с една годишна винетка в повече

Първата която купих в началото на месеца я изгубих (падна ми някъде от портфейла) и след това купих втора. Сега 20 дена по късно я намерих тази и няма какво да я правя. Винетката си има всички части и отрязъци ,както и найлончето. Не е няква фалшива. От Пловдив съм ,ако има колега който да ме отърве срещу 67лв от нея ще му я закарам на място до вкъщи. Ако има друг желаещ който не е градски мога да я пратя по куриер за моя сметка естествено! Винетката е давам с тарикатски подарък !!!
Благодаря предварително

Последно промяна от
Ael на 12 Фев 2010 10:06, променено общо 1 път.

1G-FE
Ael
-
newmiro
Мнение
от newmiro » 12 Фев 2010 10:06
ако беше казал преди 2 дена...
все ще излезе някой
пък и има още доста време, ще те имам в предвид

stay up and keep shining!!
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки

newmiro
-
desSs
Мнение
от desSs » 12 Фев 2010 10:30
ми аз все още не съм си купила, тъй че ако не намериш някой градски, на когото да я дадеш, свиркай, ще те оттърва

desSs
-
Ael
- Получена благодарност: 4 пъти
-
Обратна връзка:
Мнение
от Ael » 12 Фев 2010 10:39
В друг форум сега се разбрах с едно момче да я вземе довечера така че най-вероятно ще стане работата . Благодаря на всички съпричастни и за бързите отговори

1G-FE
Ael