рейка авенсис 1998
рейка авенсис 1998
рейката е суха без течове но много ми тропат фтулките. Та въпросами е да е правяли или да е чакам да протече,
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
- martod
Re: рейка авенсис 1998
Така диагноза от разстояние за тропане, трудно се поставя..pgb написа:рейката е суха без течове но много ми тропат фтулките. Та въпросами е да е правяли или да е чакам да протече,

Ако няма къде да ти я прегледат и евентуално да я отремонтират, обади се на ЛС да ти дам координати..
СВЕТЪТ Е КРЪЧМА........ДА СЕДНЕМ НА ЕДНА МАСА....
И мойта рейка почуква при неравности по пътя. Нямам омасляване, но разбрах, че не е лошо да напрявя нещо по въпроса. Може би - рециклиране. Не знам само колко време отнема и колко ще ми струва. Може би колегата martod ще ми подскаже нещо и на мен :-)
---------------------------
Toyota Corolla 1.4 VVTi (E12)
Toyota Corolla 1.4 VVTi (E12)
- martod
Ами тук в Пловдив струва 120 лв. рециклирането и един ден чакане.mladm написа:И мойта рейка почуква при неравности по пътя. Нямам омасляване, но разбрах, че не е лошо да напрявя нещо по въпроса. Може би - рециклиране. Не знам само колко време отнема и колко ще ми струва. Може би колегата martod ще ми подскаже нещо и на мен :-)
При вас не знам как стоят нешата ..

СВЕТЪТ Е КРЪЧМА........ДА СЕДНЕМ НА ЕДНА МАСА....