Въпрос за toyota corolla 1999година

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
iani qnkov
Обратна връзка:

Въпрос за toyota corolla 1999година

Мнение от iani qnkov » 11 Фев 2010 18:28

Здравейте фенове тъй като ми прредстои покупка на автомобил искам да ви попитам за съвети препоръки и мнения rolleyes.gif Значи насочил съм се към TOYOTA COROLLA 1.6 110 коня 1999 година хечбек! cool.gif Таа ако е възможно някой от форума,който има такава да ми каже дали е доволен,как е с разхода,поддръжката скъпа ли е?Общо взето каквато и да е информация за този автомобил ще ми е полезна! rolleyes.gif
Благодаря предварително и поздрави на всички! :thumbsup:
Прикачени файлове
Нещо подобно
Нещо подобно
Toyota-Corolla-6.jpg (21.05 KiB) Преглеждано 1873 пъти
JAPAN POWER

Аватар
newmiro

Мнение от newmiro » 11 Фев 2010 18:38

има доста написано Точно по Темата. Потърси!

П.С> колеги, преди да зададете някой въпрос, моля прегледайте и потърсете дали вече няма изписано нещо. Благодаря! :thumbsup:
stay up and keep shining!!

slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки tongue.gif

iani qnkov
Обратна връзка:

Мнение от iani qnkov » 11 Фев 2010 19:12

Мерси за отговора dry.gif
JAPAN POWER

iani qnkov
Обратна връзка:

Мнение от iani qnkov » 11 Фев 2010 21:24

Колеги понеже не съм свикнал на този форум ще може ли някой д ами разясни как се търсят теми тук rolleyes.gif Търсих иначе в форума теми и не намерих за такъв автомобил нищо
JAPAN POWER

Uncle Dido
Почетен Администратор
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от Uncle Dido » 11 Фев 2010 21:33

Здравей и добре дошъл!

Съжалявам, но търсачката ни за момента е такава. Не се притеснявяй, избрал си правилната кола, що се отнася до последващите коментари по въпроса.

Аз карам Карина със същия двигател, 107 к.с., но Карината е доста по-тежка в сравнение с Королата, така че разход от 9 градско с климатик - за теб не важи.
smile.gif

Легендата за скъпите японски части не важи вече от близо пет години, така че карай и да не ти пука.

Безаварийни и икономични и ако - недай си Боже - имаш проблем, ще те посъветваме как се сменя поленовия филтър.

Успех!

iani qnkov
Обратна връзка:

Мнение от iani qnkov » 12 Фев 2010 08:03

Благодаря за съвета колега!Не се притеснявам за частите знам,аз до сега,а и в момента карам хонда сивик д15б2 tongue.gif знам че това са митове,но просто ми се искаше нещо по новичко,а тези короли като карах на един приятел 1.3 и се оплших хем как върви,хем какъв нисък раход на гориво дава ohmy.gif тогава почнах да търся и си харесах тези 1.6 с 6те скорости tongue.gif Все пак няма да изневерявам на японското cool.gif
JAPAN POWER

Аватар
newmiro

Мнение от newmiro » 12 Фев 2010 09:38

добри са, аз също карам Е11, 2002г., и съм много доволен:) няма да сгрешиш, разбира се перди да я купиш я прегледай обстойно за неуредици от евентуална лоша поддръжка, успех :thumbsup:

П.С>не се обиждай просто много често се случва така с търсенето и новите теми smile.gif

slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки tongue.gif

Аватар
newmiro

Мнение от newmiro » 12 Фев 2010 10:04

iani qnkov
Обратна връзка:

Мнение от iani qnkov » 12 Фев 2010 10:16

Благодаря ви за мненията,вече понасъбрах достатъчно информация,като прочетох отдел технически въпроси абсолитно всички теми за е11 64теми всички прегледах каде кво пише за тези автомобили cool.gif
По прицип палнат ли ми се фитилите за нещо съм способен да изчета много информация laugh.gif Така бях в форума на хонда всичко за минаване от моно към пълна инжекция изчетох tongue.gif
JAPAN POWER

Публикувай отговор