Кора под двигателя?? AURIS 1.4 d4d
Кора под двигателя?? AURIS 1.4 d4d
Здравейте някой има ли идея как изглежда кората под двигателя на АУРИС 1.4 d4d? Вчера в големия дъжд изведнъж започна да стърже под колата нещо след една голяма локва и като спрях намерих между предните гуми някаква метална плоскост (много лесно се гъне) с отвори на нея..Понеже не разбирам и потърсих в google и определено има общо с корите за под двг които намерих.Та въпроса ми е дали е от ауриса или някой друг се е разделил с неговата без да знае.Благодаря
Toyota Auris 2007, 1.4 D4D
Lexus IS 250
Lexus IS 250
- dany.killmister
- Благодарил/а: 1 път
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 336 пъти
- Получена благодарност: 366 пъти
Нямаш проблем да караш до сервиза с някоя липсваща кора....
Това на снимката малко ми заприлича на термичен щит около катализатор/ауспух/ колектори или турбо...
Но може и да не е от теб.
Напомни ми за случката с един познат, чиято жена се блъснала с някакъв юнак в Испания.
Вдигнала скандал на другия шофьор. И звъни на мъжа си - Какво да правя. Отговора - ами натовари парчетата в колата, пък после ще мислим...
Е - като разтоварили колата в сервиза, изкарали и фар от другия автомобил и някоя друга част, но така е - жената точно изпълнила инструкциите biggrin.gif
Това на снимката малко ми заприлича на термичен щит около катализатор/ауспух/ колектори или турбо...
Но може и да не е от теб.
Напомни ми за случката с един познат, чиято жена се блъснала с някакъв юнак в Испания.
Вдигнала скандал на другия шофьор. И звъни на мъжа си - Какво да правя. Отговора - ами натовари парчетата в колата, пък после ще мислим...
Е - като разтоварили колата в сервиза, изкарали и фар от другия автомобил и някоя друга част, но така е - жената точно изпълнила инструкциите biggrin.gif
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
Можеш видиш в ToyoDiy по номера на шасито какви са ти "карантиите" и ще разбереш дали са от Ауриса.
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!