КЪМ СОБСТВЕНИЦИТЕ НА АУРИС
КЪМ СОБСТВЕНИЦИТЕ НА АУРИС
Моля за съвет какви партроници да сложа. Купих Аурис на 1 год. но няма сензори. От тойота Пловдив ми предлагат италиански ТРА 800 - 800лв. От Тойота Сливен някакви за 500. Кой какви има,колко струват и трябва ли да са от тях като е в гаранция. Искам нещо качествено,не за 60-70лв.,дадох 27хилки не ми е до спестяване.
А,гаранцията? Няма ли да правят проблеми и да си измиват ръцете,че някой друг е пипал колата и ел. инсталацията ?Ael написа:Без да искам да обиждам никой ,но аз сложих на моя Аурис китайски парктроник с дисплейче за 42лв. Сигурен съм че в Тойота ще ти продадат същия комплект. Монтажа ми излезна без пари щото си го направих аз.
- Ael
- Получена благодарност: 4 пъти
- Обратна връзка:
Даже и не съм ги питал. Дал съм един куп пари на ръка за тази кола, те ще ми кажат кво мога да и сложа и кво не. Единственото нещо което се прави при монтажа е да си вържеш захранването на парктроника за задната светлина. Тоест ти нищо не променяш по електрониката на автомобила. А и за 40лв и да се беше развалил на 2-рата седмица щях да го преживея. Интересното е че все още бачка 

-
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
Паркинг сензорите са такова удобство, че като се кача на Корсата на жена ми, която няма такива, изпадам в паника при маневри. А камерата с "предсказване" на маневрата е просто СУПЕР ЕКСТРА!!!
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
- Rudy
- Получена благодарност: 1 път
Аз също сложих китайски, но поръчан през нет-а, излезе ми около 50 лв. и е много по-точен от такъв на италианска фирма (който също е произведен в Китай). Всъщност не е по-точен, но почва да пищи при 60 см, докато "италианския" почва да пищи от 120 см и става непрекъснато при 40, а китаеца - при 30 см.kohinora написа:Кажете,кой колко е плащал за своите парктроници. Защо са толкова скъпи на Тойота сервизите. Какво да правя ?
Монтирах го сам, защото е изключително елементарно, а удоволствието да го направиш сам си заслужава. Или както казва един приятел:
"–Като не ти се разваля колата се чудиш какво сам да потрошиш."

- Ael
- Получена благодарност: 4 пъти
- Обратна връзка:
Моя по книжка го даваха че лови от 2,5м ама на практика почваше да мрънка на 1,5м до 30см. Но пък не е имало нещо което да не хване ,дори и преминаващи хора засичаше което в тъмното си е направо супер когато нямаш видимост от ляво и дясно.
Колега ,взимай китайски не се чуди и келяв да уцелиш (което е малко вероятно) за 40лв няма кво да му мислиш. Трябва да си глупав да дадеш 600лв или 800лв на ония изедници.
Колега ,взимай китайски не се чуди и келяв да уцелиш (което е малко вероятно) за 40лв няма кво да му мислиш. Трябва да си глупав да дадеш 600лв или 800лв на ония изедници.

- jim_beam
- Автомобил: Honda HR-V RU
- Благодарил/а: 11 пъти
- Получена благодарност: 6 пъти
- Обратна връзка:
ако си от пловдив отиди до бош,непосредствено до тях има една фирма за аларми,аудио и разни аксесоари,шефа им се казва емил.тия пичове бачкат толкова професионално,няма да повярваш,че в бг има такова нещо.избираш коя система,имат най-различни и ти я монтират.на моя рав ми излезе към 140-150lv. с монтажа,с 4 сензора!
слагали са ми аларми също,хората са без грешка и
имаш гаранция за всичко!подмениха ми един дефектен сензор безплатно,както трябваше да бъде.
не си мисли,че сензорите,които ти дават от тойота не са китайски,замисли се какво ли всъщност не е от там.
ps:открих им един моб. телефон: 0896601969
слагали са ми аларми също,хората са без грешка и
имаш гаранция за всичко!подмениха ми един дефектен сензор безплатно,както трябваше да бъде.
не си мисли,че сензорите,които ти дават от тойота не са китайски,замисли се какво ли всъщност не е от там.

ps:открих им един моб. телефон: 0896601969