От Тойота Супра с 7MGE двгател са. Номерът им е 23250-70040. Проблемът е в куплунзите - трябват ми подходящи, но и не знам какво точно трябва да търся. Може ли някой да помогне поне с фабричен номер?
Конектори за инжектори - помощ! :)
Конектори за инжектори - помощ! :)
Днес спечелих едни инжектори от е-бей:

От Тойота Супра с 7MGE двгател са. Номерът им е 23250-70040. Проблемът е в куплунзите - трябват ми подходящи, но и не знам какво точно трябва да търся. Може ли някой да помогне поне с фабричен номер?
1984 Тойота Корола 4AGE 20v
2007 Субару Импреза STi

2007 Субару Импреза STi
- LordDigital
- СупраДжия
Re: Конектори за инжектори - помощ! :)
Темата е обсъждана и преди ,така ине намерихме заместител на тези контектори. Единствено ,ако от някъде попаднат цжици за 7М (stoto za 7mGTE zicite ne vyrviat pod $150).cj написа:Днес спечелих едни инжектори от е-бей:

7MGE идва с два вида инжектори (и респективно конектори):ALTEZZA написа:Лорде, тези конектори дет ти ги бях давал със сигурност стават на 7М-GE, аз мисля че точно по такъв двигател ги бях мерил. мисля че 7M-GTE сте са по различните. btw, аз все още имам някъде в нас един от твоите инжектори, трябва да видя дали мога да измисля нещо
1. Жълти - нискоомови - същите като на 7MGTE;
2. Зелени - високоомови - същите като на 4AGE;
Търсят се първите. Проверих ги - никъде не видях по тях да пише part#.

- LordDigital
- СупраДжия
Ми папробаи на разни там Тойиоти да видим със коя ша съвпаднат. Дори и засчеките да са различни ,куплунга ако пасва пак бива понеже Джамеев сигурно е купил едн 30-на такива инжектори вече.ALTEZZA написа:Лорде, тези конектори дет ти ги бях давал със сигурност стават на 7М-GE, аз мисля че точно по такъв двигател ги бях мерил. мисля че 7M-GTE сте са по различните. btw, аз все още имам някъде в нас един от твоите инжектори, трябва да видя дали мога да измисля нещо

Според мен от всяка тойота с дензо нискоомови инжектори ще стане конектора директно.LordDigital написа:Ми папробаи на разни там Тойиоти да видим със коя ша съвпаднат. Дори и засчеките да са различни ,куплунга ако пасва пак бива понеже Джамеев сигурно е купил едн 30-на такива инжектори вече.ALTEZZA написа:Лорде, тези конектори дет ти ги бях давал със сигурност стават на 7М-GE, аз мисля че точно по такъв двигател ги бях мерил. мисля че 7M-GTE сте са по различните. btw, аз все още имам някъде в нас един от твоите инжектори, трябва да видя дали мога да измисля нещо
та видях каква е раликата. долу това е снимка(с доста лошо качество, прощавайте) на инжектор от 5S-FE(зеления, който е с конектор кат на повечето модели от 90-те) и от 7M-GTE(черния, предоставен от Лорда). единствената разлика е в двете странични релси, намират се на различни места.
- Прикачени файлове
-
- Image(108).jpg (28.38 KiB) Преглеждано 4077 пъти
->
Тоооочно - едните са високоомови (зелените - мисля 315сс, но има и 250сс зелени), другите са нискоомови (черните - мисля 430сс).ALTEZZA написа:та видях каква е раликата. долу това е снимка(с доста лошо качество, прощавайте) на инжектор от 5S-FE(зеления, който е с конектор кат на повечето модели от 90-те) и от 7M-GTE(черния, предоставен от Лорда). единствената разлика е в двете странични релси, намират се на различни места.