Не е вероятно ами си го има - и е с доста приличен диаметър може би към 10мм му е вътрешния диаметър, стърчи под купето зад двигателя, леко вдясно (ако си на шофьорското място), доколкото си спомням и си съвсем прав, особено когато е влажно - направо тече...а при теб със сигурност е запушено и направо не ми се мисли - всичко под а може би и самото радиаторче е във вода, затова и филтъра ти е мокър и стъклата ти се потят...
Мога да ти обясня и причината за това - а тя е проста - съдейки по моята кола - като я взех, пак така - миризма на мухАл...мдам... купих си филтър, който поради ограниченото местенце братята Японци са го скоснтруирали двуделен ... и те така те, ха познайте сега - при мен свалих само "половината филтър.
Т.е. все едно нямаше филтър - оттам като бръкнах доколкото можах навътре всичко беше пълно с клончета листенца и какво ли още не -взех еда яка прахосмукачка и с тънък накрайник изсмуках каквото можах...но си остана де - радиаторчето е буквало като икебана - рошаво от пръчици

... и затова мирише на мухъл, при теб - най вероятно е карано с половин филтър много време - получило се е същото като при мен, ама в потежка форма, запушило е маркучето и сега всичкия конденз си остава вътре, чудя се как не е започнало да ти тече от капак на филтъра - до педала за газта се намира (оттам се се вадят и сменяват двете части на филтъра....
Д*ба...неграмотна работа...ама, сега ти препоръчвам да вземеш някаква тънка и гъвкава - не повече от 5мм диаметър - тръбичка и да се опиташ да отпушиш маркучето за конденза, макар че то май прави някаква доста гадна чупка по пътя си. Така ми се струва понеже аз се опитвах да проникна през него с тръбичката от спрея за автоклиматици, който използвах за да дезинфекцирам радиаторчето...а ако не стане...ще трябва да се свали таблото и да се изчисти и отпуши...много гадна операция, ама проблема ти ще се реши по-най добрия начин...