Аз имам Тойота Карина, 82 КС, 92-ра година, дизел. Притежавам я от март месец тази година. За сега имах два ремонта, единия смяна на каре (явно му е дошло времето), другия смяна на накладките понеже нещо се бяха опекля яко и заяждаже чак предно дясно колело... Но след новите накладки няма проблеми. В момента нещо доста започна да пуши, като комин. Този проблем го нямах преди, но ме съмнява да е от филтрите и ще ги сменя тия дни.
За возията съм повече от доволен, върви си гладко колата. Малко е тромава, но все пак не е и направена с цел състезания. На дълъг път си е удоволствие да караш, по магистралата си поддържа 120-150 без проблеми, но все пак не е препоръчително (поне за мен) да се мъчи със 150. Разхода ми извън градско е около 6-8 според това колко си настъпваш. Градския е около 10-на, не съм се старал да засичам, все пак съм в София

. И си е удобна, за шофиране, сервото е прекрасно, контролните уреди са си удобни, има екстри разни. Имам забележка само за парното, по точно изходите за въздух, при мене два не работят въобще, но това е поправимо при желание.