Селика 1.8 VVTI ima li 6ans sre6ty......
Специални проекти и ъпгрейди - AE86. Фотогалерии за фенове, тунинговани модели, рали шампионати, формула
Селика 1.8 VVTI ima li 6ans sre6ty......
Мнение от kokuwow » 23 Ное 2009 18:16
Здравеите колеги имам celica vvti 143hp та да питам имам ли 6анс срещу: OPEL KADETT GSI s dvigatel na calibra 2.0 115hp, honda crx 1.6 мисля 4е е към 130hp ,mazda 323f 136hp маи толкова бе6е, hyndai coupe 2.0 140hp и накрая VW golf III 2.0 16v 150hp.Тези пи4ове си правят "гонки" така да се каже и ме поканиха да се вклаю4а с тях има и един MR 156hp за него няма да питам 6тото тои е над вси4ки.Питам 6тото после да не се излагам да не мога да излезна от вкъ6ти.Сели4ката ми е на 123 000км подържам си я карам я с MOTUL та мисълта ми е 4е е 4итава 

kokuwow
- Georgimitrovich
Мнение от Georgimitrovich » 23 Ное 2009 22:54
Ми аз си мисля че имаш някакъв шанс може би само срещу Хюндая. Това си е изцяло лично мнение, както и че тази тема не е за тука.
1992 Celica 2,0 GTI cabriolet
1982 Camri GLi (sold)
1997 RAV4
2000 Lexus GS300
1982 Camri GLi (sold)
1997 RAV4
2000 Lexus GS300
Georgimitrovich
Raya
rudolf
- Raya
- Благодарил/а: 1 път
- Получена благодарност: 2 пъти
Мнение от Raya » 23 Ное 2009 23:55
Колега kokuwow, тук, във форума, само са серьозни хора
. Никой с такива гонки не се занимава ( нали са за детската ясла). Питай в другите форуми.

Щом сме в подготвителната група, кажи нещичко умно и разумно по въпроса на детето. А ако не ти се занимава, остави детската градина да се забавлява.rudolf написа:аз съм 95 кила,,,имам ли шанс срещу един 105 кила??? а срещу 87 кила??ама на пиене, на тичане и на тиролски шамари не е ясно![]()
не се вдетенявайте...
....--Celica 1.8_00г--Avensis 1.6_00г--Avensis 1.8_05г--....
Raya
rudolf
Bass_Man
kokuwow
kokuwow
- Bass_Man
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 1 път
Мнение от Bass_Man » 24 Ное 2009 00:23
Извинявай , че не сме фанатични поддръжници на Селика и виждаме , че реално тя във вариантите без 3SGTE не е ососбенно спортна кола .kokuwow написа:Ясно явно сте голяма работа е неможем вси4ки да караме SUPRI, а и да имам тази възможност не бих си закупил мисля 4е S2000 ili NSX къде по добър вариант.ДЕЛ темата
Съжалявам още веднъж .
Щом според теб Ондата е по-добра защо не си взе Сивик ?
Ама няма нужда да ни казваш оди се пробвай на гонката ама ако и Гоуфо те бега въобще повече не се показвай от вас laugh.gif .
Къде виде агресия ?
По-скоро съжаление , че не си си взел мечтана кола ами си се задоволил с някаква си там Селика ............
Bass_Man
Мнение от rudolf » 24 Ное 2009 00:28
[quote="Bass_Man"]Щом според теб Ондата е по-добра защо не си взе Сивик ?
quote]
щото късно се е усетил,,,добре ,че за супрата навреме се спря,щото щеше да го е страх,да не го срешне някое с2000 или НСХ,щото верно са много по добър вариянт,и нямаше да излиза,,,а сега кат си вземе,ще може да излиза да търси супри,,,примерно....
quote]
щото късно се е усетил,,,добре ,че за супрата навреме се спря,щото щеше да го е страх,да не го срешне някое с2000 или НСХ,щото верно са много по добър вариянт,и нямаше да излиза,,,а сега кат си вземе,ще може да излиза да търси супри,,,примерно....
rudolf
Bass_Man
kokuwow
Bass_Man
Иди на
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru