Tail of the Dragon
- PAKETA_1
- Благодарил/а: 1 път
- Получена благодарност: 4 пъти
Tail of the Dragon
Аре сега - на около 600мили е от Чикаго, 11мили планински път със 318 завоя. Предлагам това лято да отидем за един уикенд - който не е съгласен с мен да гледа това:
http://video.google.com/videoplay?docid ... the+dragon
кола, мотор кой каквото има да взема и да се организираме - само без нисани и фолцвагени моля
http://video.google.com/videoplay?docid ... the+dragon
кола, мотор кой каквото има да взема и да се организираме - само без нисани и фолцвагени моля
- mitiracing
- Обратна връзка:
Prijatelju,kato gledam mnogo mi se iska,no e dosta dale4 ot Balgarija.Nadjavam se da se saberete i da pusnete njakoe film4e 4e i nie da oplaknem o4ite malko biggrin.gif .Mi s tija motoristi ne e li opasno malko.Nai dobre ako otcepjat cjalata otse4ka pone za 1 den,egati 6outo 6te stane. 

TOYOTA TERCEL 1998g 1,5 16v 100ps 5E-FE AТМ Canada spec.
- mitiracing
- Обратна връзка:
Tva s kamiona mi e mnogo poznato poneje 3 godini sam karal takova ne6to,no za 6tastie sam minaval na kosam dosta pati po takiva mesnosti biggrin.gif .Poneje sam fen i na motorite,i tam sam imal dosta interesni slu4ki,no vsi4ko e Ok kakto se kazva moga da vi pojeaja prijatno izkarvane pak i nija v BG 6te si napravim ne6to takova njakoi den 

- Прикачени файлове
-
- mitiracing.vs.K5.jpg (49.76 KiB) Преглеждано 4566 пъти
TOYOTA TERCEL 1998g 1,5 16v 100ps 5E-FE AТМ Canada spec.
- LordDigital
- СупраДжия
- mitiracing
- Обратна връзка:
Re: Tail of the Dragon
Mitre... ako niama nissani znachi shte ste samo peshehodci.... ne vijdam kak tvoita paketa(a toy-ota) bi izdurjala do tam, kamoli 318 zavoia. Good luk sus motora + 600 miliPAKETA_1 написа:.....кола, мотор кой каквото има да взема и да се организираме - само без нисани и фолцвагени моля
-
abe az predpochitam da otidem na trip v miami, Florida purvo puk posle tam.
znachi da vzemem edin trailer, kachvame motorite vutre, otivame v miami i se kachvame na motorite i karame po miami keys, mejdu ostrovnite magistrali na motori
samo putia, motora, i OKEANA !!!!

eto malko snimki ot magistralite v tzvetno

samo triabva da vnimavame za tova:

znachi da vzemem edin trailer, kachvame motorite vutre, otivame v miami i se kachvame na motorite i karame po miami keys, mejdu ostrovnite magistrali na motori

eto malko snimki ot magistralite v tzvetno

samo triabva da vnimavame za tova:

- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
- Получена благодарност: 1 път
Tova e verno mnogo daleko, ama az se se6tam za edna otse4ka Galena - Rockford.ALTEZZA написа:това хубаво, но не ти ли се струва че 600 мили е малко далечко

Razpravql sum kak edno sinio 350Z i edin naduhan Cavalier me izprevariha ednovremenno otdvete strani!

Ta tam az sum karal i e dosta zabavno, puk e i dosta po-blizo.

2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
- LordDigital
- СупраДжия
- PAKETA_1
- Благодарил/а: 1 път
- Получена благодарност: 4 пъти
MitiRacing - тоя мотор твой ли е? това е GSX-R 1000 K5 - Кану (Тойотахейтъра) го има същия ама черен с пламъци...
Дел Сол - бро, аз ако искам да карам направо по магистрала и да ме пече слънцето мога и в Чикаго да си стоя лятото - в Маями средната температура лятото е 30С (на сянка не забравяй) - представи си на слънце, магистрала, даже проскубана палма няка наоколо, каска, яке - представи ли си каква жега ще е .... аре на Опашката на Дракона сега
Дел Сол - бро, аз ако искам да карам направо по магистрала и да ме пече слънцето мога и в Чикаго да си стоя лятото - в Маями средната температура лятото е 30С (на сянка не забравяй) - представи си на слънце, магистрала, даже проскубана палма няка наоколо, каска, яке - представи ли си каква жега ще е .... аре на Опашката на Дракона сега

- mitiracing
- Обратна връзка: