С квото мога ще помагам питайте ,примерно имам ляво таболоdoggyboy написа:Пълен ребилд ще е biggrin.gif аз съм новият и собственик(пфуууу най накрая) laugh.gif laugh.gif laugh.gif Мерак ми е от години и най накрая успях да се сдобия с такъв дзвер.Който с каквото може да помогне като информация за този модел е добре дошъл в проекта.Очаквайте лека полека развитие,смятам да я направя пълен перфект+обръщане към ляв волан и да се мятам в страничноходещата секта laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Ти кога се прибра ма, мислех че тази вечер ще спиш в гаража biggrin.gifdoggyboy написа:Пълен ребилд ще е biggrin.gif аз съм новият и собственик(пфуууу най накрая) laugh.gif laugh.gif laugh.gif Мерак ми е от години и най накрая успях да се сдобия с такъв дзвер.Който с каквото може да помогне като информация за този модел е добре дошъл в проекта.Очаквайте лека полека развитие,смятам да я направя пълен перфект+обръщане към ляв волан и да се мятам в страничноходещата секта laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Като гледам мотора е 124 коня блу топ (мап) а купето явно му знете името,като гледам заглавието на темтаNEXUS написа:Ти кога се прибра ма, мислех че тази вечер ще спиш в гаража biggrin.gifdoggyboy написа:Пълен ребилд ще е biggrin.gif аз съм новият и собственик(пфуууу най накрая) laugh.gif laugh.gif laugh.gif Мерак ми е от години и най накрая успях да се сдобия с такъв дзвер.Който с каквото може да помогне като информация за този модел е добре дошъл в проекта.Очаквайте лека полека развитие,смятам да я направя пълен перфект+обръщане към ляв волан и да се мятам в страничноходещата секта laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Хаиде обевяваи предния прект за селлdoggyboy написа:Току що гледам данни за мотора и ми излиза за 4агеу 130 коня![]()
Както и да е,ще опъваме конете нагоре biggrin.gif ,сега са разпуснати,събота и неделя ще прескоча до една морга в която имаше преден капак за такава пущина,ще издирвам евентуално 2 здрави калника и страничните габарити на колата,че са селско затапени![]()
Ще се търсят евентуално задни стопове,може би оригинален шпер
пп.Белчилов ще се чуем за таблото
пп2.Бубе много каталясах днес от радост и се прибрах че утре тряя заработвам за проекта laugh.gif
Потребители разглеждащи този форум: Ahrefs [Bot], Google [Bot] и 6 госта