Свещи от ТМ Аuto
Свещи от ТМ Аuto
Здравейте!
Интересува ме дали някой си е взимал свщи то ТМ Аuto , какви са му впечатленията от тях, каква марка са и т.н.
Цената за колата ми е около 5 лв/брой (3S-FE двигател), което ми се вижда повече от приемливо за оригинални свещи.
Поздрави !
Интересува ме дали някой си е взимал свщи то ТМ Аuto , какви са му впечатленията от тях, каква марка са и т.н.
Цената за колата ми е около 5 лв/брой (3S-FE двигател), което ми се вижда повече от приемливо за оригинални свещи.
Поздрави !
Re: Свещи от ТМ Аuto
Каква е тази цена 5лв/брой ?!havaeca написа:Здравейте!
Поздрави !
Аз съм си вземал свещи от ТМ Ауто, Denso, platinum... Цената беше над 20 лв/брой.... Дават им 80 000 км пробег, което е много добре!
Свещите са страхотни!
- mitiracing
- Обратна връзка:
И аз питах в магазин на КСД и ми казаха около 7.50 лв/брой NGK свещи.
Попитах за мнението ви за свещи от ТМ Аuto, защото все пак се водят оригинални, а 2-3 лв разлика в цената не е голям проблем. NGK ги знам, защото съм карал с тях, даже и в момента съм с такива , но са вече поизносени. Та се чудя с такива от ТМ Аuto или с
NGK
Но мнението на LEXUS малко ме разколебава и озадачава... 
Попитах за мнението ви за свещи от ТМ Аuto, защото все пак се водят оригинални, а 2-3 лв разлика в цената не е голям проблем. NGK ги знам, защото съм карал с тях, даже и в момента съм с такива , но са вече поизносени. Та се чудя с такива от ТМ Аuto или с
NGK

попринцип повечето коли идват от завода с NGK свести, но сам виждал и такива дето идват и с двете(NGK и Denso), на V6 4Runner 3 от свещите са NGK и 3 са Denso(от завода). кат тръгнеш да си купуваш от Toyota нови свести, те попринцип винаги са Denso в кутийки с надпис Toyota. които и да избереш, Denso или NGK, няма да згрешиш. какъв е случая с ТМауто и тяхните свести обаче не знам, ако не ти се рискува, купувай NGK.
->
- mitiracing
- Обратна връзка: