Дойде момент да преобуя Каринката за зимата

Тъй като живея в София и карам предимно в града, реших че ми трябват гуми оновно за киша и за мокро. Не че нямам възможност да си взема Bridgestone или Мишлен ама в този бандитски квартал в който живея ми се струва, че бързо-бързо ще им хвърлят око, а и не върви да сложа гуми за 800лв. на бабата, та затова се отказах от т.нар гъзарски марки и реших да си потърся нещо което да не е толкова биещо на очи. Спрях се на следните марки гуми:
1. Gislaved Nord Frost 3 (основно мнението по форумите е че няма по добра гума за сняг, но на мокро и на сух асфалт не се държала добре защото каучука бил много мек)
2. Gislaved Euro Frost 2 (нищо не знам за тях)
3. Semperit Master Grip
4. Maloya Davos
5. Fulda Montero 2
Размера на гумите е 185/65/R14T
Предлагаха ми и Toyo както и Hankook ама нещо им нямам доверие
основно става въпрос за гуми до 110лв.
Та въпроса ми е ...може ли някой от вас, който в карал с някои от гореизброените гуми да ми каже как се държат тези гуми на киша и на мокро - основно става въпрос за градско каране, ама и мърдам от време на време из планините така, че ми се иска да съм сигурен, че няма да нощувам в някоя преспа. Не съм почитател на спортното каране а колата ми е Toyota Carina E 1.6/16v 115 коня с двигател 4А-FE
Ако някой може да ми предложи и нещо друго на разумна цена няма да се разсърдя!
Поздрави