Celica въпрос????
Celica въпрос????
Здрасти от мен до сега не съм писъл но имам един проблем.
Карам Toyota Celica 89г. Twin Cam 16v 144 коня. с чип е и е към 160 сега но нещо май са ми обърнати вакумите може ли някой да ми намери схеми на тях и не само ако може и на целия мотор и всички допълнения към него.
Мерси Предварително
Карам Toyota Celica 89г. Twin Cam 16v 144 коня. с чип е и е към 160 сега но нещо май са ми обърнати вакумите може ли някой да ми намери схеми на тях и не само ако може и на целия мотор и всички допълнения към него.
Мерси Предварително
Re: Celica въпрос????
aide purvo da ni kazesh s koi tochno motor si...shtot Toyota e nai-golemiyat proizvoditel na TWIN CAM dvigateli v sveta! ako ne si siguren, prosto napravi edna snimka na motora i slozi tuk, ili nai-lesnoto napishi si VIN-a (nomera na ramata)!sfg_no_namer написа:Здрасти от мен до сега не съм писъл но имам един проблем.
Мерси Предварително
samo taka shte mozem da ti pomognem.

- LordDigital
- СупраДжия
Re: Celica въпрос????
I mezdu drugoto Nema takiva Chipove za 160 konq ,osven ako ne q karas sys benzin za samoletisfg_no_namer написа:Здрасти от мен до сега не съм писъл но имам един проблем.
Мерси Предварително

3S-GEALTEZZA написа:za USA 89 Celica mislia che idva s 3 varianta dvigateli
4A-FE
5S-FE
3S-GTE
kato i i trite sa DOHC 16V. parvite dva mnogo me samniavat da idvat sas 144hp, pak 3S-GTE e sigurno v poriadaka na 180-200hp, ta ne znam za koi dvigatel stava vapros, osven ako v Evropa ima i niakakav drug variant
-
- Обратна връзка:
mda st162-ka... sega ako se znaeshe dali e emissions equipped ili ne...eheeeeAnonymous написа:a това което намерих за двг-то е 3S-GE така я водят но не съм сигуренAnonymous написа:Пичове сори трябваше да се светна за вина. Сори ето го и него
JT1LST16207008309. А на пича по горе ще кажа че колата е 103 кв. по документи а пък да ги сметне

no shtom ima tolkova vakumi, predpolagam che e emissions equipped...

sega she pogledneme

...3minute po-kusno, namerih diagramata za 3sge v mr2, no tryabva da e dosta podobna i pri tebe!

- Прикачени файлове
-
- 3sge vacum.gif (29.27 KiB) Преглеждано 3453 пъти