Как да повишим мощността на колата за по малко от 100 лв-

Специални проекти и ъпгрейди - AE86. Фотогалерии за фенове, тунинговани модели, рали шампионати, формула
fox_8011

Как да повишим мощността на колата за по малко от 100 лв-

Мнение от fox_8011 » 15 Окт 2009 15:16

fox_8011 написа:Как да повишим мощността на колата за по малко от 100 лв-

Значи лесно може да стана това с помоща на ето този модифициран (тунинг)регулатор за горивото. той се слага на мястото на оригиналния . Може да СЕ РЕГУЛИРА МЕХАНИЧНО (впръсква с по- голямо налягане сместа) и естествено колата започва да върви повечко

Изображение

струва 75лв

0889075047 / 0895423151

Стара Загора ул. Христо Ботев 112(под алана на ул Христо Ботев)
За цялата страна работим с "Еконт" (поръчвате и на другия ден е при вас)

Още и за всякакви части за силов тунинг
http://maxspeed-bg.com/

b_d

Мнение от b_d » 15 Окт 2009 15:20

Спри спама, за да не получиш бан - тук не е битак!

Сега, ако обичаш да обясниш как с помощта на горивен регулатор ще вдигнеш мощността, защото според мен пишеш пълни дивотии.

Yot16

Мнение от Yot16 » 15 Окт 2009 15:31

bad_dog написа:Спри спама, за да не получиш бан - тук не е битак!

Сега, ако обичаш да обясниш как с помощта на горивен регулатор ще вдигнеш мощността, защото според мен пишеш пълни дивотии.
И на мен ми е интересно дали това наистина ще вдигне мощноста???

b_d

Мнение от b_d » 15 Окт 2009 15:45

Yot16 написа:

Естествено, че няма!

Иначе би било просто - махаме инжекторите и бензина се лее направо от помпата, а колата става 1500коня, 2000 коня, 3000 коня, самолет, ракета.... Глупости на търкалета.... За да върви повече една кола трябва повече въздух и правилното количество бензин за това количество въздух.

Аватар
Troshko

Мнение от Troshko » 15 Окт 2009 16:33

bad_dog написа:
Yot16 написа:

Естествено, че няма!

Иначе би било просто - махаме инжекторите и бензина се лее направо от помпата, а колата става 1500коня, 2000 коня, 3000 коня, самолет, ракета.... Глупости на търкалета.... За да върви повече една кола трябва повече въздух и правилното количество бензин за това количество въздух.
Въздуха му е мамата laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Пича след твоя пост да не пусне регулатор за въздух laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Аватар
slowtraveler
Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
Благодарил/а: 334 пъти
Получена  благодарност: 364 пъти

Мнение от slowtraveler » 15 Окт 2009 16:41

Що бе - вижте какво е красиво - синичко, червеничко...
Само за тунинг-мастери (в добавка към сините пръскалки) :whistle:
И мен ми е много интересно как обикновено ЕКУ ще си стои и няма да вземе мерки да намали импулса към инжектора като усети преобогатена смес....
А може това да се рекламира като 'средство за икономия на инжекторите' - с него инжектора ще е отворен по-малко време :whistle:

Колега fox_8011, лошо няма да предлагаш регулируем клапан за горивото, но начина, по който го правиш е некоректен и подвеждащ....
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008

Spaski87

Мнение от Spaski87 » 15 Окт 2009 18:07

laugh.gif

Аватар
poli
Обратна връзка:

Мнение от poli » 15 Окт 2009 20:54

Troshko написа:
Въздуха му е мамата laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Те ти въздух:
http://maxspeed-bg.com/components/com_v ... 6431d0.jpg laugh.gif laugh.gif laugh.gif
КЕФ ЦЕНА НЯМА

1.Тoyota Glanza V Turbo-290ps-RHD
2.Toyota Previa-156ps-LHD
3.Toyota Corolla AE86-165ps-LHD
4.Mazda RX7 FD-500ps-RHD
5.Subaru Justy 68ps-LHD

Аватар
poli
Обратна връзка:

Мнение от poli » 15 Окт 2009 21:01

Колега fox_8011
Не искам да се заяждам,но вземи си прочети мнението и го поправи.
Какво означава:
-впръсква с по- голямо налягане сместа?

Една препоръа от мен:
Вземи поръчай отделно мембрани за тези клапани и им ги прибави,защото ако се излъже някой с турбо кола и си купи,се пука мембрана и двигатела му отива на кино,и ако е отвори какво е станало ще те търси.
КЕФ ЦЕНА НЯМА

1.Тoyota Glanza V Turbo-290ps-RHD
2.Toyota Previa-156ps-LHD
3.Toyota Corolla AE86-165ps-LHD
4.Mazda RX7 FD-500ps-RHD
5.Subaru Justy 68ps-LHD

b_d

Мнение от b_d » 15 Окт 2009 21:04

fox_8011,

явно работиш с/при Алекс. Той е даказал се член на форума и фен на Тойота. Моля те, мисли преди отново да напишеш нещо подобно най-малко от уважение към него и това, което е направил!

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 16 Окт 2009 00:36

http://www.google.bg/search?hl=bg&clien ... art=0&sa=N

в всички форуми е едно и също,,едва ли влиза да чете...

fox_8011

Мнение от fox_8011 » 16 Окт 2009 11:16

Fuel pressure regulator
Our Universal Adjustable Fuel Pressure Regulator can be remotely mounted. This fuel pressure regulator can be adjusted manually. High-precision body effectively improves fuel supply pressure and enhances acceleration and re-acceleration power.

Това са обяснения към упътването на този регулатор ,

Вярно е че сте прави за битака за което съжалявам , малко прекалих , но това че регулатора повишава ускорението е факт в който ние сме се убедили вече от личен опит все пак се занимаваме с тея работи вече 2 година. Извинявам се осте веднъж за " битака" blushing.gif

Аватар
Troshko

Мнение от Troshko » 16 Окт 2009 11:34

fox_8011 написа:Fuel pressure regulator
Our Universal Adjustable Fuel Pressure Regulator can be remotely mounted. This fuel pressure regulator can be adjusted manually. High-precision body effectively improves fuel supply pressure and enhances acceleration and re-acceleration power.

Вярно е че сте прави за битака за което съжалявам , малко прекалих , но това че регулатора повишава ускорението е факт в който ние сме се убедили вече от личен опит все пак се занимаваме с тея работи вече 2 година. Извинявам се осте веднъж за " битака" blushing.gif
Ускорението на кое се повишава wacko.gif ???

b_d

Мнение от b_d » 16 Окт 2009 11:38

И за техническата част не си прав. Вдигането на налягането се прави, когато имаме тунингована кола и инжекторите са 'и малки вече, но не ни се дават пари за нови по-големи.

Т.е. този тип регулатори имат своето приложение, но то не е точно както го описва брошурката. Недостатъкът на по-високото налягане е, че инжекторите трябва да се отварят "срещу" него, което ги прави по-бавни и ги тормози повече.

diver

Мнение от diver » 16 Окт 2009 12:40

fox_8011 написа:Fuel pressure regulator

Ако сложа 4 последователно ще тръгне ли още повече?
Изображение
maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.

Заключено