неработещ клаксон
-
неработещ клаксон
Здр., имам въпрос за клаксон на Авенсис 1, който след проверка се установи, че бушоните и релетата са здрави, "тромбата" работи, като проблема идва от това, че не се задейства с натискане на волана. Ако някой е имал такъв проблем, моля да сподели, дали се дължи на прекъснат проводник във волана и как може да се отстрани проблема.
-
Неработещ клаксон
Колега, кажи къде се намира този спираловиден кабел, тъй като и аз имам същия проблем на Авенсис 2001. Установих, че релето, бушона са здрави, клаксона работи като се подаде захранване през релето, т.е. проблема е някъде в купето, но къде?
-
около 70% от нововноските са с гръмнали еърбеци и са маскирани доста добре така че и вашите може да са така за лека проба мога да ви кажа че лампата на системите за пасивна безопасност трябва да огасва няколко секунди след другите обикновено ги вързват с някоя друга да изглежда истинскоThe_Teacher написа:спиралният кабел се намирав отсега зад волана. За достигането му е необходимо да махнеш волана с еар бега. Внимавай после с поставянето му, тъй като ако не се сложи правилно може да се скъса от въртенето на волана.
живей на скорост живота е кратък https://www.facebook.com/AnkarRuse?ref=hl
Re: Неработещ клаксон
много не се надъхваите този кабел беше с някаква космическа ценаtanturo написа:Колега, кажи къде се намира този спираловиден кабел, тъй като и аз имам същия проблем на Авенсис 2001. Установих, че релето, бушона са здрави, клаксона работи като се подаде захранване през релето, т.е. проблема е някъде в купето, но къде?
живей на скорост живота е кратък https://www.facebook.com/AnkarRuse?ref=hl
-
Кабеляк
Здравейте!
И на мен ще ми се наложи да сменям спирален (или спираловиден, или какъвто е там) кабел, проблема ми е 1:1 с този на колегата с Авенсиса.
След като операцията е ясна ми се иска да попитам знае ли някой откъде може да се купи въпросния кабел на сносни цени (един жичкаджия ми каза, че оригиналния от Тойота е цифромания). Попитах на Цар Симеон в два-три магазина, но никъде нямаха....
Вие откъде купихте вашите?
И на мен ще ми се наложи да сменям спирален (или спираловиден, или какъвто е там) кабел, проблема ми е 1:1 с този на колегата с Авенсиса.
След като операцията е ясна ми се иска да попитам знае ли някой откъде може да се купи въпросния кабел на сносни цени (един жичкаджия ми каза, че оригиналния от Тойота е цифромания). Попитах на Цар Симеон в два-три магазина, но никъде нямаха....
Вие откъде купихте вашите?