Съвет за покупка на Авенсис или Корола
Съвет за покупка на Авенсис или Корола
Решил съм да си взема бензинов Авенсис или Корола от ТМ Ауто, произведен след 2004. Ако е Корола, спрял съм се на 1.6 110 к.с.,а за Авенсис-може би вие ще кажете по-сполучливия вариант-1.8 или 2.0?
Въпросът ми е, като отида, кое е най-важното, на което трябва да обърна внимание. Къде са произведени въпросните модели и как да позная, има ли значение каква е сглобката? Може би някой от тези модели е с ангренажна верига и ако не - бихте ли ми дали ориентировъчна цена за смяна на ремък и ролки на тези двигатели (1.6,1.8,2.0)?
И все пак- Авенсис или Корола?
Благодаря предварително!
Въпросът ми е, като отида, кое е най-важното, на което трябва да обърна внимание. Къде са произведени въпросните модели и как да позная, има ли значение каква е сглобката? Може би някой от тези модели е с ангренажна верига и ако не - бихте ли ми дали ориентировъчна цена за смяна на ремък и ролки на тези двигатели (1.6,1.8,2.0)?
Благодаря предварително!
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Защо пък мислиш, че някой ще вземе да ти се моли да си купиш непременно Тойота?ivanovmd написа:Като се поразчетох из форумите, май не съм направил правилния избор. ВВТ-и бензиновите са масларки, а и повечето Авенсис са много бъгави и дават дефекти. Ще се пренасоча към Мазда, ако не ме убедите в противното.
П.С. Това са впечатления от форумите, може и да греша!

Последно промяна от Kiki на 30 Сеп 2009 19:48, променено общо 1 път.
- Ael
- Получена благодарност: 4 пъти
- Обратна връзка:
Re: Съвет за покупка на Авенсис или Корола
Моя Аурис е с ангренажна верига ,ако искаш мога да ти го продам , но има три недостатъка - само на 2 години е, 23000 км и не е Авенсис. Но пък не гори масло ! Ако имаш желание пиши.ivanovmd написа:Решил съм да си взема бензинов Авенсис или Корола от ТМ Ауто, произведен след 2004. Ако е Корола, спрял съм се на 1.6 110 к.с.,а за Авенсис-може би вие ще кажете по-сполучливия вариант-1.8 или 2.0?
Благодаря предварително!

- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 334 пъти
- Получена благодарност: 364 пъти