отново проблем с рейката
отново проблем с рейката
Колеги, искам да попитам, възможно ли е след като се върна рейката от ремонт(поради луфт на посоченото място), същия този луфт да го има отново?
Луфта се усеща като мърдам няво-надясно посоченото място.
Рейката ми я закараха при Жан, от моята работа и искам да знам нормално ли е или да се разправям преди да съм платил.
Рейката ми я закараха при Жан, от моята работа и искам да знам нормално ли е или да се разправям преди да съм платил.
- Прикачени файлове
-
- reika_621.jpg (68.35 KiB) Преглеждано 2146 пъти
Toyota Avensis 2001god. D4D
Клубът на пешеходците поздравява всички шофьори с песента на Каризма "Минаваш през мен"
Клубът на пешеходците поздравява всички шофьори с песента на Каризма "Минаваш през мен"
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Re: отново проблем с рейката
Хората на Жан работят много добре. Бъди сигурен, че ще я направят!bizkoff написа:Колеги, искам да попитам, възможно ли е след като се върна рейката от ремонт(поради луфт на посоченото място), същия този луфт да го има отново?

Благодаря колеги, понеже патих с рейката веднъж(от разбиването се бяха износили зъбите на гребена), а тази рейка е друга(2-ра употреба), ме притесняваше да не стане същата работа.
Благодаря отново за отговорите, вече съм спокоен и утре ще монтирам.
Благодаря отново за отговорите, вече съм спокоен и утре ще монтирам.

Toyota Avensis 2001god. D4D