Впечетления от накладки Nipparts ?
-
Впечетления от накладки Nipparts ?
Коледи искам да узная някой дали е пробвал въпросните накладки и какво му е мнението за тях тъй като ми предстои смяна на предни и задни та си мисля да бодна такива 

- martod
Re: Впечетления от накладки Nipparts ?
Такава марка накладки, не съм чувал да има...toyota_racing написа:Коледи искам да узная някой дали е пробвал въпросните накладки и какво му е мнението за тях тъй като ми предстои смяна на предни и задни та си мисля да бодна такива
Има магазин Нип Партс, но там предлагат 5-6 вида накладки...
СВЕТЪТ Е КРЪЧМА........ДА СЕДНЕМ НА ЕДНА МАСА....
На карината съм с такива накладки, че и дискове си взех ниппартс даже. Доволен съм. Няма проблеми с надеждността (накладките са ми вори комплект даже). Единствено съм забелязал че като поседи малко колата без да се кара (1 седмица някъде) после първите 1-2 км в града леко поскръцват (посвирват, или там както го определите) но много леко и шума бързо изчезва. Като карам редовно - не съм чул да свирят.
Общо взето - доволен съм, цената е добра и следващите ми пак ще са такива.
Общо взето - доволен съм, цената е добра и следващите ми пак ще са такива.
http://interauto.bg/avtochasti.php
това е фирма дето само търгува с части за азиадски автомобили в европа. аз например си купих амортисьори от тях, странното, е че само на кутията има надпис NIPPARTS а вътре на самия амортисьор никва марка, даже и тяхната не беше написана
, което доста ме стресна. амортисьорите карат вече една година и още не са изпуснали. та мислълта ми беше: кой да ти каже дали сега ако си купя пак амортисьори, ще са същите или ще са сменили доставчика.
а инъче за сравнение от към цена, за каяба ми искаха 160/бр. ; токико 110лв/бр. а за нипартс платих по 180лв/бр. не взех каяба щото трябваше да чакам 1 месец доставка, нямаха чифт.
това е фирма дето само търгува с части за азиадски автомобили в европа. аз например си купих амортисьори от тях, странното, е че само на кутията има надпис NIPPARTS а вътре на самия амортисьор никва марка, даже и тяхната не беше написана

а инъче за сравнение от към цена, за каяба ми искаха 160/бр. ; токико 110лв/бр. а за нипартс платих по 180лв/бр. не взех каяба щото трябваше да чакам 1 месец доставка, нямаха чифт.
АVENSIS 2.0TD-комби
- martod
Колега, Ниппартс е само опаковъчна фирма, а не фирма производител...bambo написа:На карината съм с такива накладки, че и дискове си взех ниппартс даже. Доволен съм.
Един път накладките в кутията са Акебоно, друк път Кашияма, третият път и те не знаят какви са...
Така че гаранция не са ти Ниппартс, а само си ги купил от тях...
А дисковете ти най вероятно са Монтайн... И аз съм с такива и са пак от Ниппартс, но просто такава търговска марка няма....

СВЕТЪТ Е КРЪЧМА........ДА СЕДНЕМ НА ЕДНА МАСА....
Щом казваш, сигурно. Не съм навътре в производството, пакетажа и продажбите на компаниите.martod написа:Колега, Ниппартс е само опаковъчна фирма, а не фирма производител...bambo написа:На карината съм с такива накладки, че и дискове си взех ниппартс даже. Доволен съм.
Един път накладките в кутията са Акебоно, друк път Кашияма, третият път и те не знаят какви са...
Така че гаранция не са ти Ниппартс, а само си ги купил от тях...
А дисковете ти най вероятно са Монтайн... И аз съм с такива и са пак от Ниппартс, но просто такава търговска марка няма....