Toyota Avensis 2.0 Petrol SDN (2000)

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
speedemon

Toyota Avensis 2.0 Petrol SDN (2000)

Мнение от speedemon » 16 Авг 2009 15:21

Здравейте...
Интересува ме какво ви е мнението за този автомобил,ако трябва да съм точен обявата е ето тази:
( http://www.mobilen.bg/pcgi/printdet.cgi ... 6206246997 )
Цената наистина мисля че е малко завишена но все пак поне на самата обява автомобила ми допадна,само не мога да разбера дали наистина няма нито климатик/климатроник,което ме съмнява за модела,но естествено ще разбера със сигурност като се обадя и отида да видя автомобила.
Двигателя как е за вървеж/горене и обслужване...
Как е обслужването,поведението,вървеж
а и въобще всичко важно относно този невероятен автомобил... какво мога да очаквам и дали си заслужава... какво да гледам при евентуален оглед и въобще всичко полезно относно случеят ми...
Само да вмъкна,че други алтернативи са галант/акорд/волво с40,но каточе ли най ми допадна авенциса...

Само да вмъкна,че други алтернативи са галант/акорд/волво с40,но каточе ли най ми допадна авенциса...

колкото се може повече мнения няма да са излишни!
Благодаря предварително и се надявам скоро да стана част от сектата ви wink.gif cool.gif

Аватар
Petar

Мнение от Petar » 16 Авг 2009 20:08

Kolata e s po-visokoto nivo na oborudvane taka4e ima klimatik syshto taka serino e s ABS i Airback . Za tazi cena koiato e obivena kolata nebi tribvalo da ima niakakvi zabelejki .
Ina4e kolata si e super kato cialo nosi goliamo udovlstvie ot karane i e zdrava tovae ot men .
Izpolzvai tyrsakata vyv foruma ima dosta temi ve4e pusnati za tozi Avensis tam mojeh da nau4ih ohte informacia

speedemon

Мнение от speedemon » 16 Авг 2009 20:51

Petar написа:Kolata e s po-visokoto nivo na oborudvane taka4e ima klimatik syshto taka serino e s ABS i Airback . Za tazi cena koiato e obivena kolata nebi tribvalo da ima niakakvi zabelejki .
Ina4e kolata si e super kato cialo nosi goliamo udovlstvie ot karane i e zdrava tovae ot men .
Izpolzvai tyrsakata vyv foruma ima dosta temi ve4e pusnati za tozi Avensis tam mojeh da nau4ih ohte informacia
A можеш ли да разясниш/намериш какво точно включва това ниво на оборудване...

Аватар
Petar

Мнение от Petar » 17 Авг 2009 10:35

Nivata na oborudvane na Avensis1 kakto i na drugite sa 3 . Bazovoto novo se vodi "linia terra" srednoto "linia luna" i nai-visokoto e " linia sol "
kato gledam snimkite kolata e snivo na oborudvane "linia sol" koeto vkluchva klimatik koito moje da e avtomatichen ABS AIRBAG chetiri el stykla el ogledala i dr

Аватар
djofi_m

Мнение от djofi_m » 17 Авг 2009 11:16

Petar написа:Nivata na oborudvane na Avensis1 kakto i na drugite sa 3 . Bazovoto novo se vodi "linia terra" srednoto "linia luna" i nai-visokoto e " linia sol "
kato gledam snimkite kolata e snivo na oborudvane "linia sol" koeto vkluchva klimatik koito moje da e avtomatichen ABS AIRBAG chetiri el stykla el ogledala i dr
аз не съм много сигурен ама на авенсис "манивел пакет" не съм виждал, от всичкото изчетено в обявата само извадения дисплей на бордкомпютъра е нещото дето го няма във всички коли, а конкретно на тази кола ми е интересно къде и е металика, освен това цената ми се вижда доста висока.
АVENSIS 2.0TD-комби

speedemon

Мнение от speedemon » 17 Авг 2009 13:47

Други запознати колеги няма ли ohmy.gif cool.gif

Аватар
Petar

Мнение от Petar » 17 Авг 2009 23:44

Malko trodno moje da dokarah bial metalik pone az ohte ne sym vijdal .A otnosno displeia za borrdkomputyra tava go ima ve4e ot faselifta natatyk

Публикувай отговор