Решил съм да си взема тази невероятна кола, много и се кефя и знам, че това е единствената кола, която ми трябва. Обаче все пак бих искал да се консултирам за някои работи. Първо, чудя се дали някой който я има не би могъл да ми сподели някакви впечатления(освен че е много яка biggrin.gif ) Между другото съм и начинаещ шофьор, но при такава модерна кола си мисля, че не би трябвало да е проблем.
Гледам, че в БГ се продава в два варианта, и двата с автоматична кутия-бензин и дизел. Като цял от характеристиките ми се струва, че дизеловия вариант е по-добър при всички случаи(по-бързо ускорение, повече коне, по-икономичен разход). Каква е уловката, защо тогава някой изобщо би искал бензин? И това може би трябва да питам хората от магазина, обаче дали може в БГ да се избере конфигурацията на обурудването, или се взимат само готовите пакети(Luxury i Executive). Понеже искам да си взема луксозния вариант обаче без кожен салон, по скромните ми наблюдения кожените седалки потят много неприятно и мачкат костюмите.
Поздрави на всички пичове които имат това невероятно зверче